2777
2789
عنوان

کرم ترتینوئین

52871 بازدید | 43 پست

بچه ها رفتم دکتر برام پماد ترتینوئین نوشت ولی صورتم میسوزه ۴ شب استفاده کردم کلا پوست پوست شده ولی اینم بگم کلی صورتم سفید شده جوش ۶ای زیر پوستی رفتن صاف مث اینه ولی میسوزه و پوست انداخته چکار کنم چند روز باید دوره درمانم کامل کتم؟؟؟؟کسی میدونه نگرانم مسوزه

صبح حتما بشور صورتتو و ضدافتاب  و ابرسان بزن تا اگزمايي نشي

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر تهرانید کدوم دکتر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
بیشتر ببینید
صبح حتما بشور صورتتو و ضدافتاب  و ابرسان بزن تا اگزمايي نشي

میزنم هم ضد آفتاب هم ابراسان ولی وقتی میزنم آتیش میگیره چکار کنم تا کی ادامه داره کی پوستم عادت میکته؟؟؟

میزنم هم ضد آفتاب هم ابراسان ولی وقتی میزنم آتیش میگیره چکار کنم تا کی ادامه داره کی پوستم عادت میکت ...

دوهفته طول ميكشه بعد پوستت لايه ي جديد مياد روش و خوب ميشه

معمولا ترتينويين رو يك روز درميون تجويز ميكنن نميدونم مشكلت چقدر حاد بوده گلم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
بیشتر ببینید
دوهفته طول ميكشه بعد پوستت لايه ي جديد مياد روش و خوب ميشه معمولا ترتينويين رو يك روز درميون تجويز ...

من اصلا اونقدر هم جوش ندارم چرا گفت هر شب؟؟؟؟ ینی یه شب درمیون بزنم؟؟؟

من اصلا اونقدر هم جوش ندارم چرا گفت هر شب؟؟؟؟ ینی یه شب درمیون بزنم؟؟؟

جاي جوش يا لك داري؟

بیشتر ببینید