2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صبا از شوینده فابن بعدش ابرسان نیتروژینا بعد ضدافتاب آردن بی رنگ استفاده میکنم

برای شبم صورتمو با شوینده میشورم تونر میراکل ابرسان و مرطوب کننده و اگه جوش داشته باشم ضدجوش میزنم میخابم

خدا بزرگه㋛✿

من هر روز یکی دوبار صورتمو با ژل شستشوی صورت میشورم . بعدش یکی یا دوبار در روز بعد اینکه با ژل شستم تونر میزنم . بعدش ضدجوش . بعدشم ک لایه بردار موقع خاب یا روشن کننده 

صبح و شب

شوینده

تونر

امولسیون

کرم دور چشم

پانژل

بالم لب

اسپری آب

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

صبح به صبح میشوریم😐😂

صبح با شوینده میشورم 

شبم تونر

برندهم یادم نی😑فک کنم سسدرما بود

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
دوستان زیر چشم کبودی و گودی افتاده چه کرمی بزنم؟

اول که باید ببینی ارثیه یا ن چون اگه ارثی باشه به اون صورت نمیشه کاملا درمانش کرد دیگه باید برسی به دور چشمت دیگه سرم یا کرم دور چشم بزن برندی رو معرفی نمیکنم چون برای هر کس نتیجه ها مختلفه ولی یه دکتر پوست بری ضرر نمیکنی کامل راهنماییت میکنه

از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
2810