2777
2789
عنوان

انتقال جنین و آمپول پروژسترون

27994 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من دو هفته اس انتقال انجام دادم و باید روزی دو تا امپول پروژسترون بزنم

جای امپول هر دوطرفم‌سفت شده

خیلی میترسم

چیکار کنم ابسه نکنه

کیا تجربشو دارن

هرروزسه چاربار هوله گرم یاکیسه اب گرم بذار خصوصاموقع خاب

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
من يك پست گذاشتم برو بخون ، تقريبا ٢٠٠ تا پروژسترون زدم ، اگه سوالي بود باز ازم بپرس

دستت درد نکنه عزیزم

فقط یه سوال این سر ساعت تزریقش خیلی مهمه؟اخه منشی دکتر به من گفت زیاد رو ساعتش حساس نشو یکیشو صبح بزن یکیشو شب

منم صبح ساعت ۶ میزنم و شب ساعت ۸ اشکالی داره به نظرت؟

من يك پست گذاشتم برو بخون ، تقريبا ٢٠٠ تا پروژسترون زدم ، اگه سوالي بود باز ازم بپرس

بعدم من امروز روز ۱۳ انتقالمه و روز ۷ و ۸ بی بی چکم مثبت بود البته دیگه بی بی نزدما...فقط میخوام بدونم این سر ساعت تزریق نشه مشکلی برام پیش میاره؟

دستت درد نکنه عزیزم فقط یه سوال این سر ساعت تزریقش خیلی مهمه؟اخه منشی دکتر به من گفت زیاد رو ساعتش ...

ببين ساعت زدنت مهم نيست هرچي منشي دكتر گفته ولي مثلا اگه ٦ ميزني هر روز سعي كن دورو ور همون ساعت بزني شب ٨ ميزني همون موقع تقريبا بزن

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
بعدم من امروز روز ۱۳ انتقالمه و روز ۷ و ۸ بی بی چکم مثبت بود البته دیگه بی بی نزدما...فقط میخوام بدو ...

نه منم روز انتقالم ساعتش جا به جا شد ببين مشكلي پيش نمياد سر ساعت نزدن 

ميگن تو يك زمان زده بشه براي تاثير بيشتر مثلا يكي ٦ بزني روز بعد ١٢ ظهر روز بعد ١٦ درست نيست ، براي اين ساعتش ميگن تنظيم كنيد ، مهم نيست يك روز جا به جا بشه

خيلي مباركه انشالله كه بارداري بي خطري داشته باشي و ني ني گلت بغل كني

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

چرا ۲۰۰ تا زدی؟عوارض خاصی داره؟من قبل انتقالم.بهم پروژسترون داده از امروز بزنم .اخر هفته انتقال

سلام

خانما نا امید نشید و در تلاش به بارداری، بینش وقفه نندازید

بالاخره بعد از ۷ بار انتقال ، قلب جنین تشکیل شد

داروهاتون را به موقع  مصرف کنید

آمپول پروژسترون را هردفعه به تناوب جای زدنش راعوض کنید،یکبار ران راست بعد ران چپ بعد باسن ران و بد باسن چپ ،تو ران خواستید بزنید بشینید و کنار ران جایی که از همه برجسته تره بزنید تا جای آمپول پروژسترون کهیر نزنه ،آب گرم نگذارید برای جنین گرما بده

شیاف پروژسترون را معقدی بزنید تا نخواهید یک ساعت بعد از زدن شیاف واژینال روش بخوابید

اگه قرص استرادیول دکتر نوشته حتما سر ساعت بخورید

مرکز خصوصی دولتی فرقی نداره ،من تو دولتی مثبت شد

هرچی خواستم خوردم بجز زعفران زرشک کرفس و دارچین و گشنیز و جعفری آلوئه ورا و کنسرو و غذای مانده ونوشابه و قهوه و  ....

چای خیلی خیلی کمرنگ درحد آبجوشه خوردم

امیدوارم بخونی و جوابمو بدی من انتقال جنین دادم بعداز این آمپول تب و لرز شدید میکنم برای جنینم خطر داره؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
2809