2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه دست در دست کودکم

| مشاهده متن کامل بحث + 6797 بازدید | 364 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دوست دارم بدونم چه خبر شدهب وده اما 45 صفحه س اصلا نمیشه همه رو خوند. یه خلاصه ای میشه بگید؟؟ مثلا چه تخلفی شده بوده؟ چرا پس به تخلفات رسیدگی نشده؟ یعنی تو مسابقه بعدی هم نمیگیرن جلوی تخلف رو؟ پس ما هم میتونیم تخلف کنیم و برنده بشیم؟ خخخخخ
سلام جوایز همه دوستان مبارک باشه. انگار اسم پسر منم هست. خیلی خوشحال شدم. آخه از یکی دو روز بعد گذاشتن عکسش دیگه نتونستم بیام سایت.پسری بدجور مریض بود و سرم شلوغ بود. اصلا وقت نداشتم بهش فکر هم بکنم. باورم نمیشد رای بیاره. ممنون از همه کسانی که به عکس ما رای دادن. مامی سا جان سنی که بچه تو عکس داره رو در نظر میگیرن گلم. پسر منم الان 5 سالشه ولی تو عکس 2سال و هفت ماه داشت که تو توضیحاتش نوشته بودم. دوستان تو رو خدا خودتون رو درگیر دعوا نکنین . ارزش جایزه ها اونقدر نیست که حرمت نی نی های گلمون و دوستی هامون شکسته بشه. بیاین از عکسهاشون لذت ببریم.
فرشته کوچک من سلامتی تو تنهای آرزوی من در زندگیست
2810