2777
2789
عنوان

بلاک کردن سی سی دروغ گو

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 31 پست
من ایشون رو نه دنبال می‌کنم و نه میشناسم و فقط اسمش رو توی نی‌نی‌سایت شنیدم فکر نمی‌کنید شماهایی که ...

پیجش بازه .من قبلا میرفتم ولی فالو نکردم بعد الان شنیدم رفته کیش رفتم دیدم فالوورهاش یک میلیون اخه چرا کسی که هنر نداره

حالا نگین عابدزاده رو میشناسی؟ اون خیلی شوهرش سرده دیکه

عزیزم بارداریتونو تبریک میگم...ان شاالله با دلخوش و سلامتی طی بشه ❤

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیجش بازه .من قبلا میرفتم ولی فالو نکردم بعد الان شنیدم رفته کیش رفتم دیدم فالوورهاش یک میلیون اخه چ ...

دنیا جهانبخت مگه هنر داره با ۱۱ میلیون فالوز

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
عزیزم بارداریتونو تبریک میگم...ان شاالله با دلخوش و سلامتی طی بشه ❤

مرسی مهربونم😍

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
خیلی چیزایی که گفتی بصورت کلی و قبول ندارما امااا سی سی واقعا واقعا واقعا دروغگو و دو رو  من خ ...

معروف به درو بودن .قشنگ مشخصه جلو دوربین ادعای مهربونی با شوهر در میاره شوهرشم با یه اخمی نگاه میکرد.مردا زیاد بلد نیستن فیلم بازی کنن

وای اون را که نگوووو.خدایی چرا اخه چرااا

خب مردم علاقه دارن دیگه چی کنیم😕

ببین پول چقدر خوبه شوهر سی سی که انقدر مدهبیه اجازه نداده اینجوری بگرده و خودنمایی کنه😂😂

معروف به درو بودن .قشنگ مشخصه جلو دوربین ادعای مهربونی با شوهر در میاره شوهرشم با یه اخمی نگاه میکرد ...

اره واقعااا

بعد شوهرشم پوله بهش ساخته قشنگگگگگ عوض شده بود حتی خط قرمزاش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

همینجا تو نی نی سایت معرفیش کردند.گفتند یه خانومیه که شوهرش چه میدونم مذهبیه و فلان ولی خودش برعکس.منم رفتم یکی دو بار دیدمش بنظرم دروغ میگه تو پیجش که دو دنیای متفاوت هستیم که فالوور جذب کنه.چون مردم ما اکثرا اینجور تضادها رو دوست دارند.

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود

من یه پیج بهتون معرفی میکنم.یه خانوم معلمه.ک هرکلاس هنری ک رفته رایگان آموزش میده.من یکساله فالوشون کردم واقعا هم راضیم چون کلاس مخمل کشی و دکوپاژ خواستم برم ولی با آموزشهای رایگان ایشون یادگرفتم و نرفتم..تبلیغ هم فقط تبادل با پیجهای هنری دارن 

Zahra_m_home

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
خب مردم علاقه دارن دیگه چی کنیم😕 ببین پول چقدر خوبه شوهر سی سی که انقدر مدهبیه اجازه نداده اینجوری ...

اخه میگه مذهبیم .برای جذاب کردن و جذب فالوور میگه مذهبی.فقط عشق تزیینات محرم و مداحی.این که مذهبی بودن نیست

همینجا تو نی نی سایت معرفیش کردند.گفتند یه خانومیه که شوهرش چه میدونم مذهبیه و فلان ولی خودش برعکس.م ...

دقیقا .تازه قدیمی ها میدونن و میگفتن سی سی میومد نی نی سایت و میخواست بیان اینستاگرام داستانش بخونن و فالوش کنن بیشتر این نی نی سایتی ها معروف کردن حالا خودمون باید بلاک ش کنیم .این پول مردم مفت میره تو جیبش