2777
2789
عنوان

حالا ایلومیناتی در واقع ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 20 پست
در واقع دارن همه چیز رو برای ظهور دجال آماده سازی میکنن.تک چشم هم نماد دجال هستش که از نماد های اون ...

مثلا استفاده از کاراکتر تک چشم تو کارتنها چه کمکی بهشون میکنه؟ مگه دجال حقیقتا یه چشم هستن؟؟!!! یک چشم یه تعریف استعاری از دجاله که یعنی نگاه صرفا مادی دارن به همه چیز. درسته؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بیشتر ببینید
نچ متاسفانه .. ولی بیشتر سایتها توضیحای کاملی دارن 

چقد لحنتون پسرونه ست... باشه ممنون ولی به نظرم کتاب قابل اطمینان تر و منسجم تره

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا استفاده از کاراکتر تک چشم تو کارتنها چه کمکی بهشون میکنه؟ مگه دجال حقیقتا یه چشم هستن؟؟!!! یک چ ...

ببینید این ها یک سری تکنیک های روانشناسی و... هستش که سعی میکنن بچه ها رو با شخصیت تک چشم آشنا کنن و باهاش انس بگیرن مثلا تو کارتون کارخونه هیولاها اون موجود سبز از بچه به خوبی نگهداری میکرد و رفتار خوبی داشت در عین حال بامزه بود یا مثلا کارتون مینیون هاو...

در ضمن دجال واقعا یه تک چشم واقعی روی پیشانی داره و روی پیشونیش نوشته شده کافر و استعاره نیست!

مدرس زبان انگلیسی❤️
ببینید این ها یک سری تکنیک های روانشناسی و... هستش که سعی میکنن بچه ها رو با شخصیت تک چشم آشنا کنن و ...

اگه استعاره نباشه که منطقیه بخوان از این نمادها استفاده کنن

ولی اینکه تک چشم باشن و رو پیشونیشون به قول شما چیزی نوشته شده باشه دور از ذهنه مگه انسان نیستن؟ اون نوشته رو پیشونی نهایتا میتونه سربند خاصی باشه.😐

بیشتر ببینید
اگه استعاره نباشه که منطقیه بخوان از این نمادها استفاده کنن ولی اینکه تک چشم باشن و رو پیشونیشون به ...

این چیزی هستش که من خوندم و شنیدم و تحقیق کردم. میتونید خودتون برید تحقیق کنید و به یه جوابی برسید که براتون قانع کننده باشه

مدرس زبان انگلیسی❤️