2777
2789

سلام دوستان میشه کسایی که ساکن ترکیه هستن برای خرید خونه راهنمایی کنن. شهر منطقه ای که قیمت مناسب تر باشه ایرانی ها بیشتر کجا هستن؟؟

همسرم مهندس پرواز هست و داریم تحقیق میکنیم برای مهاجرت.

ممنون میشم راهنمایی کنید

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
کجاش میخوای بری ؟ من خرید کردم انتالیا 

چقدر پول لازمه؟ به قیمت الان

اگه میشه متراژ رو هم بم بگید

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
فقط حواست باشه اونجا شوهرت نفروشت چون خانمای ترک خیلی زیباهستن احتمالا تا رفتید شوهرت باید به فکر زن ...

ما سفر خارجی زیاد رفتیم.

همه جوره هم دیده و دیدم.😂

واسه استانبول میخوای؟

استانبول که خوبه اگه بشه

شهر دیگه که مناسب باشه کجاست؟

چقدر پول لازمه؟ به قیمت الان اگه میشه متراژ رو هم بم بگید

بالای ۲۵۰ هزار دلار پاسپورت میگیری 

من خونه ویلایی بزرگی گرفتم قیمتش تقریبا دو برابر این هست 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
2804
استانبول که خوبه اگه بشه  شهر دیگه که مناسب باشه کجاست؟

من استانبول خیلی بزرگ بود خوشم نمیومد 

ازمیر و انتالیا برو 

من انتالیا رو دوست دارم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
بالای ۲۵۰ هزار دلار پاسپورت میگیری  من خونه ویلایی بزرگی گرفتم قیمتش تقریبا دو برابر این هست&n ...

یعنی اگه بالای ۲۵۰ هزار دلار اونجا ملک بخری بت پاسپورت ترکیه ای میدن؟

ما سفر خارجی زیاد رفتیم.  همه جوره هم دیده و دیدم.😂

حرف میزنن دیگه 

شوهرت رفت شوهرت پرید 

بله قانون هست 

2805

و به بچه‌ های زیر ۱۸ سال هم 

استانبول که خوبه اگه بشه  شهر دیگه که مناسب باشه کجاست؟

اگه از ایران منبع درامد داشته باشی من ازمیر رو هم دوس دارم. ولی اگه اونجا بخوای بری سرکار فقط استانبول‌. هیچکدوم از شهرهاش به اندازه استانبول موقعیت کار نداره. هر چند با خونه خریدن اجازه کار پیدا نمیکنی. یا باید بری کار سیاه و بدون بیمه یا بگردی کاری پیدا کنی که بیمه ات کنه. منطقه ارزون هم بیلیک دوزو جزو مناطق ارزون و خوب استانبوله ولی خیلییی ایرانی داره. اگه میخوای ایرانی دوروبرت نباشه باید بری مناطق دیگه. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
2801