سلام به همه مامانا دختر من 29 مرداد به دنیا اومده ولی هنوز دستشو دراز نمی کنه که چیزیرو بگیره فقط اگه خودم بدم بهش می کندش تو دهنش دیر نشده؟ راستی تازه دیروز تونست با کلی تلاش غلت بزنه و بیفت رو شکم. تازگی ها هم سینه رو بد می گیره هی می گیره و هی ول می کنه و تا تهش نمی خوره چیکار کنم؟ کمممممممممممک کنین
خدا به من و همسرم لطف کرد و دخترم (بهار) را در 29 مرداد 92 به ما بخشید تا تابستان مارا با وجودش بهاری کند. خدایااااااااا شکرت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مشدی مریم نگران نباش دیر نیست بچه با بچه فرق داره دختر شما هنوز چهار ماهش نشده برا این کارا دیر نیست یواش یواش
شیر نخوردن و بازی بازی کردن رو هم همه مون تو این سن داشتن بچه ها فقط تو کوتاه نیا به هر ترفندی هست بهش بده خوب میشه بعد یه مدت من از وقتی غذا رو شروع کردم خوب شد این مشکل
سلام خانومها اگه دوست داشتید عکسهای گرفته شده توسط خودتون آتلیه ای بشه لطفا با من در ارتباط باشید تا عکسهاتونو درست کنم + نمونه کارهای خودم + راهنمایی درمورد چگونگی عکس گرفتن در اینجا : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672213&PostID=26259004#26259004
سلام مامانای مرداد 92 یکی به من کمک کنه.مردم از بی خوابی. الان 5 صبحه.من هنوز بیدارم. پسرم از موقعی که به دنیا اومد ( 10 مرداد) خوابش خییییییلی کم بود.یکی گفتن با بزرگ شدنش بهتر میشه . یکی گفت وقتی غذای کمکی شروع بشه بهتر میشه.ولی نشد که نشد. روز به روز بدتر میشه.به هیچ کارم نمیرسم.از بی خوابیم سر درد دارم. باورتون نمیشه بعضی شبا 5 دقیقه 5 دقیقه بیدار میشه؟!!!!!!!!1 بلند میشه شیر میخوره میخابه.بعضی وقتام نمیخابه اینقد باید تابش بدیم تا بخابه. کلافه ام کرده.
بچه اولم آرش ۹۲/۵/۲۹ ساعت 00:10 بامداد (یعنی 28مرداد شب) به دنیا اومد! بچه دومم آریا هم متولد ۹۵/۲/۲۲ ساعت ۹:۳۰ به دنیا اومد. هر دوشون توی قم به دنیا اومدند ولی ما پاییز۹۶ رفتیم شهرستان دماوند و تابستان۹۹ برگشتیم و من مهر۹۹ دوباره باردار شدم و بچه سومم دخترم آرشیدا ۱۳ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۷ صبح به دنیا اومد.
sarava جون دخمل منم 22 مرداد بدنیا اومده بیست روز بیش بردم بهداشت وزنش 8300 و قدش 67 بود دخمل من میشینه اما خیلی رو سینه نمیمونه زود خسته میشه نی نی شما چه کارایی میکنه؟
وقتی امیدت به خدا هست چه باک! بگذار هرچه میخواهند ناامیدت کنند!
سلام مامان آنیتا جون . آوا ی منم دد میگه غلت میخوره صداهای زیادی ازخودش در میاره. میتونه خودش و سرگرم کنه. اما نه میشینه نه میره جلو. قد و وزنش هم برای تقریبا 1 ماه پیش. الان نمی دونم چقدره.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟