2777
2789
سلام
ممنون گیسو جون که یاد ما بودی
خدا رو شکر آز مشکلی نداشت
دکتر گفت به جای آد
مولتی ویتامین بده
از روزی که میدم احساس میکنم اشتهاش بیشتر شده و بیشتر شیر میخوره اما روزی یه بار هم بالا میاره حالا دوباره یکشنبه میبرم دکتر ببینیم تو این هفته چه قدر وزن اضافه کرده ببینیم چی کنیم
عاشق با چشم باز شیرخوردنت هستم عطیه الهی من
Lilypie First Birthday tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا از خانواده شوهر
امشب خونه مامان شوشو بودم پدر شوهرم همچین دستای بچم رو میکشید که بلندش کنه که گفتم الان از بند در میاد . داد زدم دست بچم درد میگیره بچه دو ماه رو که نمی تونه بشینه به زور نشونده کلافه شدم دیگه خواهر شوهر لپ دخترم رو چنان کشید که بچم زد زیر گریه منم گفتم من که مامانشم نمیکنم این کار رو .... مادر شوهرم بهش گفت اونم گفت دلم میخواد بچه داداشمه

منم به شوهرم گفتم هر کی از این به بعد لپ دخترم رو بکشه منم چنان بکشم لپشو که دادش به هوا بره .

همین اگه نوه دختری باشه نمیکنن این کارا رو باهاشون . یادمه خود مادر شوهرم میگفت تا 5 ماهگی نباید بچه رو بنشونی حالا دختر طفلی من....
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
خوب حالا ، احوال نی نیا
آرزو جون شایان گلی خوب می خوابه یا هنوز ......؟

عاطفه جونی عطیه خانوم چطوره شیر خوردنش بهتر شده ؟با پستونک چه کردی ؟ انشاءالله رفتی دکتر وزنش بیشتر شده .

یاسی مام پای یاس کوچولو که سوخته بود خوب شد پوشکشو عوض کردی؟

مامان مهرسا فکر کنم این مشکلو همه با اطرافیان سر نی نی داشته باشند برادر شوشو تا یک سالگی دخترش اجازه نمیداد
کسی بوسش کنه میگفت پوست صورت و سرش که حساسه نباید بوسید دستشم که میکنه تو دهنش ، اگه دستشو بوس کنید
کلی آلودگی میره تو دهنش وکلی حرفای دیگه ..... منم همینو گرفته بودم تا کسی می خواست بیاد طرف ساریناز همینارو
می گفتم تازه فوری میگفتم عموش نمیذاره بوسش کنن

الانم که دو تایی تنهاییم اگرم خودم بخوام کسی نیست ولی سعی کن حساسیت نشون ندی مخصوصا تو جمع میدونم خیلی سخته
چون هم برای وجهه خودت بده همین که اگر ببینن حساسی ممکنه بدتر کنن

همگی کنار نی نیاتون شب و روز خوبی داشته باشید
خدا جون کمکم کن امانتدار خوبی باشم وبتونم مراقب دوتا فرشته ایی که بهم دادی باشم
سلام خانم خانوما
ما خوبیم الحمد الله

یاس خوشگلم هنوز پاهاش خوب نشده کمی بهتره

پوشک که فعلا مولفیکسه
خودم زانو درد دارم که واقعا خسته ام کرده

از طرفی هیکل خودمو تو ایینه میبینم حرص می خورم ولی کاری نمیتونم بکنم بیشتر وقتم نشستم پای یاس کوچولو

خدای مهربون همه دختر و پسرهای عزیزمونو برامون حفظ کنه و به ما ها توان و آرامش و به بابا ها برکت بده ....آمین
مامی
اخه برای نوه دختری این کارا رو نمیکردند که حالا دختر منو این قدر اذیت میکنن.
والا ما خونه مامان خودم که میریم اینقدر با ارامش با این بچه برخورد میکنن که نگو .

حالا اونا مثل وحشیا .....
انگار میخوان لج منو در بیارن یه بلایی به سر دخترم بیارن
سلام مامانا

خدا رو شکر گیسو جان صبح دکتر بودم تو این هفته که مولتی خورده اشتهاش بیشتر شده خوب هم وزن گرفته بود دکتر راضی بود

مامان مهرسا همیشه همینه آخه بچه پسر یه چیز دیگه است به خودت سخت نگیر هیچ اتفاقی هم برای نینی نمی افته نگران نباش برا ما هم همینه طرف ما کلا عطیه زمینه و برا خودش خوش همه کارش رو هم خودم میکنم مگر اینکه از کسی بخوام اما اون طرف کلا تو بغلها از بغل زیاد گریه میکنه با زور میخوان اونها عوضش کنن که دختری کلی گریه میکنه ولی خوب باید کوتاه اومد اونام از دوست داشتنه

مامی یاسی پوشک نکن باز بذار فقط شلوار پاش کن تا زودتر خوب بشه پوشک هم جان ب ب رو امتحان کن خیلی نرمه مولفیکس جدیدا خیلی خشک شده

همه خوب باشن
عاشق با چشم باز شیرخوردنت هستم عطیه الهی من
Lilypie First Birthday tickers
سمیرا جان

دیشب اخبار گفت که باید همه دستگاها اجرا کنند . اگه بودجه نداشته باشند ردیف خالی میکنند. زیاد جوش نزن.

مگه چقدر دیگه مونده از مرخصیت؟
بچه هامنم کمر درد، زانو درد ،اضافه وزن ،ریزش مو،افسردگی از همه اینا بدت خستگی و بی خوابی و دارم
تازه مسؤلیت بچه واداره کردن خونه رو هم بهش اضافه کنید
بعضی وقتا دلم می خواد جیغ بزنم و از همه چی فرار کنم فقط برم اینقدر دور بشم که دست هیچ کس بهم نرسه
ولی فقط یه لبخند کوچولو یا یه صدای گریه بهم میگه
کجااااااا؟پس من چی ؟؟؟؟
خدا جون کمکم کن امانتدار خوبی باشم وبتونم مراقب دوتا فرشته ایی که بهم دادی باشم
2810