2777
2789
دوستان باید باور کنیم که زندگی ما دیگه عوض شده و هیچوقت مثل قبل نمیشه باید اینو بپذیریم
باید فکر ساختن زندگی جدیدی باشیم که در تمام جنبه هاش یه الویت وجود داره که اونم بچه مون
اصلا نباید دنبال تکرار کارهای گذشته باشیم باید شیوه رو عوض کنیم
عاشق با چشم باز شیرخوردنت هستم عطیه الهی من
Lilypie First Birthday tickers
سلام مامانای گل
خدا قوت به همگی

یاسی مام اگه روند شیر خوردن نی نیت اینطوریه یا شیرت سیرش نمیکنه یا اینکه دوست داره بمکه

اگه شیرت سیرش نمیکنه که یه مقدار از شیر خشک به عنوان کمکی استفاده کن ببین میخابه یا نه؟

اگه دوست داره بمکه پستونک بهش بده ببین چطوره؟
CafeMom TickersCafeMom Tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زندگی بعد از ورود بچه خیلی تغییر میکنه اما نباید خودمون رو فراموش کنیم

منم اوایل افسردگی داشتم اما این ماه خدا رو شکر خیلی بهتر شدم مخصوصا که نی نیهامون الان هوشیارتر شدن و وقتی به حرفام عکس العمل نشون میده و میخنده انگار دنیا رو بهم دادن
آرزوی عزیز

امروز دخترم رو پیش دکتر بردم گفت که مکیدن زیاد مربوز میشه به وابستگی عاطفی و روانی و خودش خوب میشه
اما راجع به سیر شدن قراره از فردا شیر نان یکی دو وعده بهش بدم تا ببینم چی میشه
پستونک که اصلا نمیگیره
تمام وقت منو گرفته اما به قول خانوما وقتی میخنده انگار همه خستگی از جسم و روح آدم پر میکشه
ان شاالا همیشه سلامت و شاد و خندان باشن بچه های ما و همه بچه های دنیا
آرزو جون منم مثل شما دور از خانواده هستم خیلی سخته به جز چندتا دوست هیچ کسیو اینجا ندارم
درک میکنم خیلی سخته حالا جدای بچه داری حال وهوای آدمم فرق میکنه ،
من که نسبت به قبل بیشتر احساس میکنم به حمایت خانواده نیاز دارم .
هر جایی که هستید موفق باشید عزیزم
خدا جون کمکم کن امانتدار خوبی باشم وبتونم مراقب دوتا فرشته ایی که بهم دادی باشم
yasi

عزیزم این که دکتر گفته مکیدن مربوط به مسائل عاطفی میشه یعنی چه؟ یعنی بچه نیاز به محبت بیشتری داره ؟ یعنی ما کم بهش محب میکنیم ؟ اخه مهرسای منم همین طوره یکسره یا دست میمکه یا پستونک
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
نه اینکه محبت شما کمه اینو منم شنیدم بعضی نی نی ها اینجوری حس بهتری دارند چون بیشتر بغل مامانشون هستن
مخصوصا گرمای بغل یا شنیدن صدای آشنای قلب ملدرشونو خیلی دوست دارند دیگه چه بهتر که نوک سینه رو میک بزنن
به جای دست یا پستونک
این رفتار نوزاد نشون دهنده نیاز عاطفی بیشتره
نمیدونم چرا اینجوریه اما هم خوبه هم بد
خوب برای اینکه بچه ات وقتی محکم بغلت میکنه حس بزرگی داری از عشق و بد هم چون از تمام زندگی می افتی
باور نمی کنی ولی گاهی میشه که من ساعت دو و نیم عصر تازه صبحانه میخورم بس که این بچه تو بغلمه و نمی تونم بلند بشم
ناهار نداریم شام هم باید صبر کنم باباش بیاد دختر رو اداره کنه من برم تو آشپزخونه و یا به کارهای شخصی ام برسم
همین الانم که اینجا در حضور شما هسنم تو بغلمه
یاسی مام جان پسر منم تا دو ماهگی همش تو بغلم بود بعد متوجه شدم وقتی دلش درده یا میخاد پی پی کنه یا حتی بخاطر حرکت یک گاز توی روده هاش بیدار میشه اما وقتی تو بغلم بود خیلی اروم و راحت بود و میخوابید
منم به هیچ کاریم نمیرسیدم خیلی ببخشید حتی نمیتونستم دستشویی هم برم

اما خدا رو شکر توی سه ماهگی دیگه بهتر شد
خودمم خیلی تلاش کردم که دور از بغلم هم بخوابه
تا میذاشتمش زمین بیدار میشد هی دوباره خوابش میکردم میذاشتم زمین هی بیدار میشد اینقدر گذاشتمش سرجاش تا دیگه عادت کرد

از همین الان عادتشون بدین دور از بغل بخوابن
سلام نصفه شبی که همه خوابیدن تازه وقت شب زنده داری ماها شروع میشه
آرزو جون ممنون منو جوجم خدارو شکر خوبیم اگه این خانوم خانوما خوب بخوابه
بهترم میشیم متاسفانه هر چه قدرم که سعی میکنم تنها نمی خوابه مادامی که توبغلم
باشه یا اینکه بذارمش روی پام خوب می خوابه اما همین که میذارمش پایین بیدار میشه
یا اینکه کمتر می خوابه
دیشب که تا ساعت ٣صبح روی پام بود خودم کی خوابم برده بود نمی دونم یه دفعه از شدت
درد پاهام از خواب بیدارشدم دیدم بله بالاخره خانومى خوابش سفت شده
سلام خانومای عزیز کسی از قطره شیر افزا استفاده کرده؟ من تازه امروز خوردم میخوام ببینم تاثیر داره ؟ اخه خسته شدم از شیر خشک دوست دارم با شیر خودم سیرش کنم دخترم رو .

خانوما کسی ر�یم گرفته ؟ من خیلی چاق شدم . البته یه مدت کم کرده بودم دوباره باز چاق شدم ؟ میترسم کم بخورم از همین یه ذره شیر هم بیافتم
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
2810