2777
2789
عنوان

فرش رنگ فیلی با مبل چه رنگی قشنگ میشه؟🥴🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 6038 بازدید | 35 پست
سلام زن مسعود خوبی منو یادته؟

سلام شما همونی بودی که اسم عاقات مسعود بود؟؟؟😅

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
بیشتر ببینید

فیلی یک رنگ سرده. شمامی تونید با طیف رنگ خنثی(یعنی سفید و شیری ، وانیلی....) وهم با رنگ های شاد و انرژی بخش(یعنی لیمویی،پرتغالی، قرمز ،ارغوانی)ست کنید.بستگی به حال و هوای خودتون داره که از چه ترکیب هایی حس خوبی پیدا میکنید .سرد یا انرژی بخش یا خنثی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام شما همونی بودی که اسم عاقات مسعود بود؟؟؟😅

هان دیگه منم زن مسعودم 🤣🤣🤩🤩

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
آبی درباری همون آبی آسمونی خودمونه؟

نه اصلا

بزن تو نت میاد

بیشتر واسه مبلهای سلطنتی به کار میره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
فیلی یک رنگ سرده. شمامی تونید با طیف رنگ خنثی(یعنی سفید و شیری ، وانیلی....) وهم با رنگ های شاد و ان ...

فرش فیلی با مبل طوسی یا آبی آسمونی قشنگه عزیزم؟

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
بیشتر ببینید
فیلی یک رنگ سرده. شمامی تونید با طیف رنگ خنثی(یعنی سفید و شیری ، وانیلی....) وهم با رنگ های شاد و ان ...

سفید و شیری و وانیلی خیلی زود کثیف میشه مخصوصا مبل که شستشوش هم سخته...🤕

بیشتر ببینید
هان دیگه منم زن مسعودم 🤣🤣🤩🤩

به تاپیک من خوش اومدی زن مسعود😄😂

قدم رنجه فرمودید🙈

چای درخدمت باشیم🙈

بیشتر ببینید
نه اصلا بزن تو نت میاد بیشتر واسه مبلهای سلطنتی به کار میره

نه فدات مبل سلطنتی خیلی گرونه پولمون کفاف نمیده🤕

میخایم راحتی بخریم...یا کلاسیک

بیشتر ببینید
فرش فیلی با مبل طوسی یا آبی آسمونی قشنگه عزیزم؟

چون طیف رنگی طوسی و فیلی تا حد زیادی شبیه به همه باعث یکنواختی میشه.بنظرم اگه رنگ آبی آسمانی دوست داری برای زمینه اصلی مبل هات انتخاب کن و کوسن های مبلت رو از رنگهای فیلی و طوسی و شیری انتخاب کن.تا محیط خونت آرامش بخش باشه.استفاده از طیفهای طرد و خنثی ترکیب خوبی برای روحیات حساس.

طوسی صورتی خیلی شیکه

مثلا میشه فرشم فیلی باشه بعد مبلام طوسی باشه کوسن هاش صورتی کمرنگ باشه؟😍😍😍

بیشتر ببینید
به تاپیک من خوش اومدی زن مسعود😄😂 قدم رنجه فرمودید🙈 چای درخدمت باشیم🙈

فدات شم عزیزم

حالا رنگ مبل 

من چن جا دیدم طوسی تیره با زرشکی مات ترکیبش بی نظیر شده با هر فرشی هم جوره اصلانم از مد نمیره چون رنگ سنگینیه واقعا محشره برا راحتی 

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
چون طیف رنگی طوسی و فیلی تا حد زیادی شبیه به همه باعث یکنواختی میشه.بنظرم اگه رنگ آبی آسمانی دوست دا ...

وای آره خیلی خوشگل میشه...هم رنگ فیلی دوست دارم هم آبی آسمونی...پس فرشم فیلی، مبلم آبی آسمونی، کوسن هاش طوسی؟؟؟😍😍😍

بیشتر ببینید
فدات شم عزیزم حالا رنگ مبل  من چن جا دیدم طوسی تیره با زرشکی مات ترکیبش بی نظیر شده با هر فرش ...

آها مرسی عزیزممم 😍😍😍

بیشتر ببینید
وای آره خیلی خوشگل میشه...هم رنگ فیلی دوست دارم هم آبی آسمونی...پس فرشم فیلی، مبلم آبی آسمونی، کوسن ...

اره عشقم استفاده از این رنگها هم برای آرامش خودت بهتره هم کسی که بعنوان مهمان میاد.چون استفاده زیاد از رنگهای تیره باعث بی حوصله گی و خواب میشه و استفاده زیاد از رنگ های شاد باعث سر درد میشه.ولی برای نشیمن همیشه بهترین گزینه استفاده از رنگ های سرد و خنثی است چون آرامش بخشن.بنظرم این ترکیبی که گفتی خیلی کلاسیک و روح نواز میشه.