2777
2789
عنوان

بیا برا دلوینت ی جمله بنویس😯

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 72 پست
صبر.تحمل.هدف.توکل. منم این مریضی روداشتم الان 9ساله گذشته.شفااومده0ی امام رضام.ازامام رضاکمک بخوا.ی ...

امام رضا قهرم 😔😔😔😔

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
امام رضا قهرم 😔😔😔😔

توکه باهمه قهری عزیزم.توانقددلت پاکه ومعصومی ک ازحرفات میشه فهمید.فقط دلت0گرفته ازخدا.اشکال نداره اینوبه خوده خدابگو.دلیل قهرتوبهش بگو.من ایمان دارم بهش.توفقط داری امتحان میشی.دختر من فقط 14سالم بودمریض شدم.شیمی درمانی سخته درکت0میکنم.ولی الان0سرپام.ی توراهیم دارم.ایشالابه زودی میاد.برات دعامیکنم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون شهرمون زلزله شده امشب این جمله سرزبونمه (گر نگهـــــدار من ان است  ک من میدانم،شیشــــه را در بغل سنــــگ نگـــه میدارد)توکل ب خودش...

دلوینت جون اسم خودتو میگی بهم؟ اخه موقه دعاکردن میخام اسم خودتو بگم ن دلوینت...

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

خوندن تاپیک های غم انگیز و ناراحت کننده مثل دعواهای زن و شوهری خواهر شوهر مادر شوهر و یا هر تاپیکی از این مدل برای شما حکم سم رو داره با خوندنش به خوتون ظلم نکنین . شما براي غلبه بر بیماری فقط نیاز به شادی و شادابی دارین

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن

تو دختر خیلی خوبی هستی . من واقعا خیلی دوست دارم. ایشالله زودتر حالت خوب بشه. برا از ته قلبم دعا می کنم که خوب بشی

خدایا...... آروزهام خاطره شن .....مگه خدا نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را..... پس کو پس چرا اجابت نمیکنه.....خدایا مصلحتمو با خواستم یکی کن مرسی❤

به امید لبخند عمیق پدرت برای سلامتیت 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
به امید لبخند عمیق پدرت برای سلامتیت 

واااای ممنون چ قدر قشنگ 😘😘😘😘😘

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....