2777
2789
عنوان

بیا برا دلوینت ی جمله بنویس😯

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 72 پست

حسرت گذشته رو نخور، ب اینده امیدوار باش ، در زمان حال زندگی کن بهترین روزا با بهترین اتفاقات منتظرته .

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ولی دلم گرفته 😓😓😓😓😓😓

برای بهتر شدن حال دلت ۵ تا صلوات فرستادم با ۵ تا یامن اسمه ... خوندم .

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
برای بهتر شدن حال دلت ۵ تا صلوات فرستادم با ۵ تا یامن اسمه ... خوندم .

ممنونم عزیز دلم

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
مهربون و یکرنگ و قوی

قوی نیستم . پر گریه ام . انقدر با داییم گریه کردم 😔

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

به کسانی که به شما حسودی میکننداحترام بگذارید،،زیرا آنها تنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند:شما بهتر از آنها هستند 😘

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     

من دلوینت شیر دختر شجاع و قوی هستم

برای سلامتیمو و هرچیزی که‌واسه زندگیم میخوام میجنگم و بدستشون میارم 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
من دلوینت شیر دختر شجاع و قوی هستم برای سلامتیمو و هرچیزی که‌واسه زندگیم میخوام میجنگم و بدستشون می ...

😔😔😔😔😔الان پره دردم

وَمَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاءُ وَلَا الْأَمْوَاتُ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاءُ ۖ وَمَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِي الْقُبُورِ

و مردگان و زندگان هم مساوی نمی‌باشند. خداوند هر کس را بخواهد شنوا (و پذیرای حق و حقیقت) می‌گرداند،

و تو نمی‌توانی (پند و اندرز آسمانی را به دل دلمردگان فرو بری، همان گونه که نمی‌توانی) مردگان آرمیده در گورها را شنوا گردانی.

سوره فاطر آیه 22

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
وَمَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاءُ وَلَا الْأَمْوَاتُ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاءُ ۖ وَمَا أَنتَ ب ...

❤❤❤❤

وقتی خوب شدی از امام زمان حسابی تشکر کن بگو مرسی که موقع نمازش برای سلامتیت دعا کرد و از خدا خواست عمر طولانی و با عزت بده بهت ، بگو مرسی که دعای من گناهکار و داغون (خودمو میگم) اجابت کردی ، خودتم اون موقع برای من فقط یه صلوات بفرست  . راستی به نظرم لباس عروس با یه آستین بلند ،یقه باز خیلی بهت میاد دامنشو خیلی پف دار انتخاب نکن تو زیباترین عروس فامیلتون میشی 👌😍❤

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
وقتی خوب شدی از امام زمان حسابی تشکر کن بگو مرسی که موقع نمازش برای سلامتیت دعا کرد و از خدا خواست ع ...

اجازه هست متن را بفرستم برای پدرم .