2777
2789

سلام عزیزان من یه طراح الگو بافت و بافنده هستم کارم رو تازه شروع کردم اما نمدونم چرا کسی ازم خرید نمیکنه، آیا عروسک‌های من قشنگ نیست؟؟؟ 

https://uupload.ir/files/7p26_img_20201217_134416_161.jpg

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه اسی افرین.. فکر کنم کسی پول نداره

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

خیلی زیباست واقعا

ولی عروسکهای بافتنی یکم قیمتشون بالاست

و اینکه الان بیشتر بچه ها با عروسک نهایتا ده بار بازی میکنن و دیگه بهش توجه نمیکنن

من‌ خودم بیشتر اسباب بازیای فکری میخرم براش مدت بیشتری بازی میکنه 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
چرا اتفاقا خیلی خوشگله عزیزم،همین یه مدل رو بافتی ؟

نه گلم چندتا مدل هست

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید