2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی و آزمایش بارداری

2016 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من ۳ روز مونده ب وقت پریودم بی بی چک زدم ی هاله انداخت رفتم ازمایش خون دادم بتا ۶۶ بود گفتن ۵ روز دیگ دوباره تکرار کنم من اینماه امپول اچ سی جی زدم ۱۶ روز بعد امپول ازمایش دادم  اثر این امپول تا چندروز تو بدن میمونه؟ینی کاذبع؟خیلی میترسم توروخدا اگ کسی تجربه شو داره بگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ماه سوم این آمپولو میزنم،دو ماه اول روز چهارده و روز  پانزده بعد از تزریق این آمپول پریود شدم،الان ۳ روز مونده که ۱۴ روز بشه،عزیزم اگر ۱۴ روز گذشته و پریود نشدی و بی بی چک زدی و مثبته و آزمایش دادی مشکوکه احتمال خیلی زیاد انشالله بارداری ،بعد از ۱۴ روز ازین آمپول جواب درسته،برای منم دعا کن این ماه باردار باشم 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

فقط از خودت چند روزی مراقبت کن،گرمی زیاد نخور،ببخشید نزدیکی زیاد نداشته باش،کار سنگین نکن،مبارکه ،حتما برای من دعا کن تو رو خدا منم ۵ ،6ماهه منتظرمو سوراخ سوراخ شدم از بس آمپول زدم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
عزیزدلم مرسی ایشالاااا ک دلت روشن میشه گلم 

خدا نی نیو واست نگه داره و به سلامتی بغلش کنی عزیز دلم

فقط از خودت چند روزی مراقبت کن،گرمی زیاد نخور،ببخشید نزدیکی زیاد نداشته باش،کار سنگین نکن،مبارکه ،حت ...

چشم مرسی راهنماییت مهربونم از تههه دلم برات دعا میکنم ب امید خدا الهی ب زودی زود جواب میگیری عزیزم

چشم مرسی راهنماییت مهربونم از تههه دلم برات دعا میکنم ب امید خدا الهی ب زودی زود جواب میگیری عزیزم

عزیزی عزیزم