پسر فامیلمون 24سالشه قدش 185هستش والیبالیسته بهش گفتن باید 2مترباشی اونم رفته منخصص غدد براش امپول سوما زدن الان 7سانت بلندترشده منم ب سرم میزنه امپول سوما بزنم اما تو نت ک سرچ میکنم میگن عوارض داره بعد اوناییم ک استفاده کردن میگن مشکلی نداشتیم من 25 سالمه قدم 155 شماچی اطرافتون دیدین کسی از این امپول استفاده کرده باشه... خانومااگه بچه هاتون کوتاهی قد دارن ازتون خواهش میکنم به موقع پیگیر باشین تاصفحات رشدش بسته نشده پیش چندتا دکتر ببرینش بخدا خیلی بددردیه ادم افسردگی میگیره
ارزو میکنم همه به ارزوهاشون برسن 😊فک کردین بترکونین دیگه نمیام 💣🤣🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم 12 سالم بود به اصرار خودم دوتا دکتر رفتیم خدا هردوتاشم لعنت کنه اونهمه هم پول میگرفتن اون زمان متخصص غدد بودن گفتن برو قدت بلند میشه هنوز فرصت داری بیشورا حتی بهم نگفتن برو ورزش کن حرکات کششی انجام بده پدرومادرمم ک اصن ب این چیزا اهمیت نمیدن باحرف اون دکترا اومدنو بیخیال شدن منم قدم بلندتر نشد
عزیزم نمیدونم چندتازده من اطلاعی ندارم فقط میدونم تو 45روز7سانت بلند شده اونجوریم ک من فهمیدم گفتن 600تومن گرفته امپولو واینکه امپولا فک کنم فرق دارن ایرانی وخارجی داره