2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
12 یک سرمایه گذاری موفق را تا زمانی نگه دارید که دلیل از پیش تعیین شده ای برای فروش ان داشته باشید

سرمایه گذار خبره : یک سرمایه گذاری موفق را تا زمانی نگه می دارد که دلیل از پیش تعیین شده ای برای فروش ان داشته باشد

سرمایه گذار بازنده : به ندرت قانون از پیش تعیین شده ای برای به دست اوردن سود دارد اغلب میترسد که سود کم به زیان تبدیل شود بنابر این سرمایه گذاری خود را به پول نقد تبدیل میکند و همواره سودهای کلانی را از دست میدهد

در سال 2000 SEC(کمیسیون بورس و اوراق بهادار) اشکار ساخت که برکشایر (متعلق به بافت) مقدار زیادی از سهام خود در دیزنی را فروخته است در سال 2002 سهامداری از بافت سوال کرد که چرا این سهام را فروخته است ؟
بافت غیر مستقیم جواب داد :ما نسبت به ویژگی های رقابتی شرکت نظری داشتیم که تغییر کرد.
(از نظر بافت دیگه دیزنی مثل قبل نبود و وقت فروش فرا رسیده بود!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

13 از سیستم خود مصرانه پیروی کنید

سرمایه گذار خبره : از سیستم خود مصرانه پیروی میکند

سرمایه گذار بازنده : دائما سیستم خود را زیر سوال میبرد البته اگر سیستمی داشته باشد . معیارها و اهدافش را برای توجیه کارهایش تغییر می دهد .
14 اشتباهات خود را بپذیرید و فورا انها را اصلاح کنید

سرمایه گذار خبره : او می داند که ممکن است اشتباه کند لحظه ای که متوجه اشتباهش میشود انها را اصلاح میکند در نتیجه به ندرت پیش می اید که مشکلات او چیزی بیش از زیانهای کوچک باشد

سرمایه گذار بازنده : دست از سرمایه گذاری هایی که در انها شکست خورده نمی کشد و امیدوار است که بتواند زیانش را جبران کند در نتیجه اغلب از زیانهای بزرگ رنج میبرد .
15اشتباهات را به تجربیات اموزنده تبدیل کنید

سرمایه گذار خبره : همواره به اشتباهات به عنوان تجربیات اموزنده مینگرد

سرمایه گذار بازنده : هرگز به اندازه کافی به یک روش نمیپردازد تا بفهمد چگونه ان را بهبود ببخشد همواره به دنبال یک راه حل سریع و اسان است
16 هزینه های خود را بپردازید

سرمایه گذار خبره : سود وی با افزایش تجربه اش افزایش می یابد و اکنون با صرف وقت کمتر در امد بیشتری کسب میکند . او هزینه های خود را پرداخته است

سرمایه گذار بازنده : نمیداند که پرداخت هزینه ها یک ضرورت است به ندرت از تجربیات خود درس میگیرد و بر تکرار اشتباهاتش اصرار میورزد تا انجا که همه چیز خود را از دست میدهد
17 هرگز در مورد کاری که در حال انجام ان هستید چیزی نگویید

سرمایه گذار خبره : تقریبا هیچگاه درباره کاری که در حال انجام ان است با کسی سخنی نمیگوید .به اینکه دیگران در مورد تصمیمات سرمایه گذاری او چه فکری میکنند علاقه ای ندارد و خود را درگیر ان نمیکند

سرمایه گذار بازنده : همواره در مورد سرمایه گذاری های فعلی اش با سایرین صحبت میکند و به جای انکه تصمیمات خود را با واقعیت بسنجد انها را با نظرات دیگران محک میزند
سلام
یه پیشنهاد دارم موافق هستین که اینجا رو به یه سایت تحلیلی تبدیل کنیم البته باقبول این نکته که تحلیل هر کس فقط مال خودشه و ممکنه درست یا غلط باشه مثلاً من بگم که چه سهمایی دارم و چرا نگهشون داشتم یا اینکه امروز چی خریدم یا فروختم و یا اینکه فردا چی می خوام بخرم با بفروشم

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

البته با عرض مغدرت از مامان پارسای عزیز چون این پیشنهاد بر خلاف نکته 17 است
ولی من فکر می کنم که برای تبدیل شدن به سرمایه گذار خبره آدم باید از تجربیات واندیشه های دیگران ( البته اهل فن ) استفاده کنه

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

18 بدانید که چگونه کارهای خود را به دیگران بسپارید

سرمایه گذار خبره : اغلب مسئولیت های خود و یا حتی همه انها را با موفقیت به دیگران میسپارد.

سرمایه گذار بازنده : مشاوران و مدیران سرمایه گذاری را به همان روشی که تصمیمات سرمایه گذاریش را میگیرد انتخاب میکند.
19 بسیار پایین تر از سطح ثروت خود زندگی کنید

سرمایه گذار خبره : بسیار پایین تر از سطح ثروت خود زندگی میکند.

سرمایه گذار بازنده : احتمالا فراتر از سطح ثروت خود زندگی میکند.(اغلب مردم چنین کاری میکنند)
2810