2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
سلام دوست جونا من بالاخره در پدیره نویسی بانک دی شرکت کردم امیدوارم سوددهی خوبی داشته باشه من اولین بارم بود ومی خوام بیام تو کار اگه بهم بگین از اول باید چیکار کنم دیگه تاپیکهای اصافه خذف میشه
تورو خدا هرکی در مورد زمان پذیره نویسی قوامین اطلاهاتی داره بگه
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فهیمه جون منم انلاینم اومده ولی کلمه کاربری و رمز عبورم رو قبول نمیکنه 3 شنبه زنگ زدم که فعالش کنن گفتن دو روز طول میکشه ولی هنوز فعال نشده !
کار ما هم حکایتی شده........
بهت حق میدم بیای بیرون منم نمیدونم این اوضاع تا کی ادامه داره به نظر من باید تو این مدت حسابی مطالعه کنیم!
یه کم سلاح علم رو برای تو بورس رفتن اماده کنیم !
نمیشه یه شبه ره صد ساله رفت!
23 اصل سرمایه گذاری
شماره1

حفظ سرمایه همیشه اولویت اول است
سرمایه گذار خبره: بر این باور است که همیشه اولویت اول حفظ سرمایه است
این باور زیر بنای روش سرمایه گذاری اوست

سرمایه گذار بازنده: از سرمایه گذاری تنها یک هدف دارد (به دست اوردن پول زیاد) در نتیجه غالبا در حفظ سرمایه با شکست مواجه میشود
3 فلسفه سرمایه گذاری مخصوص به خود را طرح کنید

سرمایه گذار خبره : فلسفه سرمایه گذاری مخصوص به خود را طرح کرده است که گویای شخصیت توانایی ها و اهداف او میباشد در نتیجه ممکن نیست که سرمایه گذاران بسیار موفق فلسفه های مشابهی داشته باشند

سرمایه گذار بازنده : یا هیچ گونه فلسفه سرمایه گذاری ندارد و یا از فلسفه شخص دیگری استفاده میکند.

هر تصمیمی که سرمایه گذار میگیرد _خرید فروش نگه داری یا انجام ندادن کاری _ از ایده او در مورد انچه در بازار در جریان است ناشی میشود که این ایده از فلسفه سرمایه گذاری او سرچشمه میگیرد
4برای انتخاب ،خرید و فروش سهام سیستم شخصی خودتان را طراحی کنید

سرمایه گذار خبره : او سیستم شخصی خود را برای انتخاب ، خرید و فروش سرمایه گذاری ها ایجاد و ازمایش کرده است

سرمایه گذار بازنده :هیچگونه سیستمی ندارد یا سیستم شخص دیگری را اتخاذ کرده بدون انکه ان را ازمایش و یا با شخصیت خود سازگار کند (هنگامی که چنین سیستمی برای او موثر واقع نمیشود سیستم دیگری را اتخاذ
میکند که ان هم موثر واقع نمیشود)
2810