2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان پارسا و فهیمه جون میشه لطفاً در مورد امتحانتون بیشتر توضیح بدین بیشتر در مورد مفاهیم بود یا بازار

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

خانم یوشیتا:سلام روز به خیر
بورسی عزیز آیاتحلیل خاصی روی صدرا و یا کروی دارید؟
جواب:هر دو در کف قیمتی هستند.و برای میان مدت خوبند
خانم فهیمه:سلام بورسی جون .سبد من الان فاذر .وصندوق .وغدیر.مرقام .و فراور هست .
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب:سبد پر ریسکی دارید.از میان این سهم ها فقط فرآور و وغدیر فعلا مناسب هستند.
خانم تبسم:سلام
صدرا الان به چه قیمیتی هستش؟ بهتره اینو بخرم بجای ضندوق؟
جواب:بله با صدرا عوض کنید
خانم
بورسی جان سلام
من یه مدته که به راهنمایی کسی تعدادی سهام کاذر خریدم و از سه روز بعد از خرید تا حالا همش رو ضررم. می تونم بپرسم بنظرتون همینطور تو ضرر خارج بشم از سهم یا طبق گفته همون راهنما که می گه سهم تو خرداد سود زیادی می کنه صبر کنم تا اون موقع؟ ممنون می شم اگه از این سهم خبری یا تحلیلی دارین منو در جریان بزارین. راستی من تک سهم هستم و سبد ندارم و فقط صندوق دارم فعلا.
بازم ممنون.
مامان صدرا:بورسی جان سلام
من یه مدته که به راهنمایی کسی تعدادی سهام کاذر خریدم و از سه روز بعد از خرید تا حالا همش رو ضررم. می تونم بپرسم بنظرتون همینطور تو ضرر خارج بشم از سهم یا طبق گفته همون راهنما که می گه سهم تو خرداد سود زیادی می کنه صبر کنم تا اون موقع؟ ممنون می شم اگه از این سهم خبری یا تحلیلی دارین منو در جریان بزارین. راستی من تک سهم هستم و سبد ندارم و فقط صندوق دارم فعلا.
بازم ممنون.
جواب:صبر کنید بترانس بسته بشه.کاذرتون رو بفروشید.روز بازگشایی بخرید.خیلی زود 15-20% سود می کنید
www.boursi.com
مامان صدرا:ممنون بورسی جون. فقط یه سوال!!! منظورتون اینه که دوباره کاذر بخرم یا بترانس؟ لطفا نخندید بهم، آخه نتونستم از نوشته شما متوجه بشم. بازم ممنون که به فکر ما هستین.
کاذر رو بفروشید و دیگه هم نخرید.با یکی از این سهم ها عوض کنید:
صدرا-فاراک-پسهند-بترانس-رانفور
2810