2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الیکا جون متاسفم ولی نگران نباش این هفته بازار منفی بود ولی میگن هفته دیگه بازار مثبت میشه ایشالله .این هفته فرصت خرید بود .

نیلیا جون اره خدا را شکر اطلاعاتم خیلی بهتر شد و دلیلش هم اینه که 24 ساعته توی این سایتمhttp://www.talarebourse.com/forum/forumdisplay.php/14-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3

یک تایپیک هم اینجا زدم .و ازتون دعوت میکنم بیاین حتماhttp://www.talarebourse.com/forum/showthread.php/52499-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%8A%D8%AF
ا ز ا د ی
آرزو جون نگران نباش صندوق ریسکش پایینه ...حتما سود میکنی ... من سهام خریدم ...بد موقعیم خریدم و یه سری مسائلم باعث شد حسابی بیاد پایین ...
ولی پیش بینی کردن هفته دیگه خوب شه ... انشالللههههههههههههههههه
سلام
منم با استفاده از راهنمایی های شما صندوق پیشرو رو خریدم و امیدوارم خوب رشد کنه. فقط کسی می دونه از کی شروع به فعالیت میکنه؟
راستی یکم هم سهام خریدم که متاسفانه تا حالاش ضرر داده امیدوارم هفته آینده رو سود باشه.
فهیمه جون من به تاپیک شما سر می زنم تو تالار بورس، چند تا جواب هم گذاشتم که منم می خوام به جمع خانمهای بورس باز موفق بپیوندم اما پستهام دیده نمی شه. نمی دونم چرا. فقط خواستم بگم که ممنون از تاپیکی که زدی و معرفی تالار و انشالا که حسابی تو کار بورس موفق باشی تا ما بهت افتخار کنیم و البته در کنارت رشد کنیم.
مامان صدرا .مرسی که سر میزنی .علت اینکه پستهات نشون داده نمیشه اینه که اول باید به تائیید ناظر برسه (البته فقط 20 پست اول اینطوریه .و بعد خوب میشه )برای سهامهایی که خریدی حتما با اساتید بورس توی تالار مشورت کن .یکی از اساتید تالار کرج هست که تایپیک همه پرسی از تالار کرج مالش و خیلی خوب و درست جواب میده
ا ز ا د ی
گل من عزیز..به این راحتی نیست که اسم یه سهم رو آورد که توش هیچ ریسکی نباشه..بورس خیلی پیچیده تر از این حرفاست..اگه هیچی از بورس نمیدونی لطفا تاپیک رو از اول بخون..مخصوصا چند صفحه اولو..اونجا گفته شده کسانی که اطلاعات ندارن..تو صندوقهای سرمایه گذاری پول بذارن که درواقع کارگزار مدیریتش میکنه...لطفا تاپیک رو مطالعه کن...بعد اگه سوالی بود..بپرس..موفق باشی..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
ممنون فهیمه جون. پستهای من تو تالار بورس با اینکه 3 تا بیشتر نبود اما از امروز دیده میشه. در ضمن تو تالار کرج هم ثبت نام کردم. تو هر دو با نام سمام. راستی یه سوال دارم. توی تالار چقدر میشه به توصیه ها اعتماد کرد. یا بهتره بپزسم به کیا بیشتر میشه اعتماد کرد و رو توصیه هاشون خرید و فروش کرد. البته روم نشد تو خود تالار بپرسم. گفتم شاید بخونن بهشون بر بخوره یا ...
ممنون می شم اگه اطلاعی در این مورد داری منو راهنمایی کنی.
به امید موفقیت برای همه
سلام. من یک سوال از خدمت مادرای بورس باز داشتم. من توی صندوق پیشرو به صورت اینترنتی پول گذاشتم برای اولین بار هم هست که توی صندوق سرمایه گذاری میکنم. میخواستم بپرسم کسی هست که مثل من اینترنتی پول گذاشته باشه؟ من خیلی نگرانم آخه هیچ مدرکی الان دستم نیست! نمیدونم بایدچی کار کنم:-(
خدایا ، یا نوری بیفکن یا توری ، ماهی کوچکت از تاریکی این اقیانوس می ترسد.
2810