2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
سلام دوستان من تاپیک رو از اول خوندم ممنون از همه راهنماییهاتون مخصوصا مامان طه که خیلی زحمت کشیده
دوستان منم میخوام تو صندوق سرمایه گذاری کنم اگه میشه بیاین بگین که اونایی که جدیدا این کار رو کردن اوضاع چطوره؟ مامان طه شما نظرتون چیه در مورد بازار الان؟
سلام به همه عزیزان..مامان آرین..در اینکه این کار امکان پذیره شکی نیست..و از طریق اینترنت هم میتونی هرروز وضعیت صندوقتو ببینی..هر صندوقی که انتخاب کردی با دفتر کارگزاری مربوطه تماس بگیر و نحوه خرید صندوق از خارج کشور رو سوال کن..حتما موفق میشی..

ساما جان..آفرین به شما که همه مطالب رو خوندی..مطمینا خیلی از سوالاتت به جواب رسیده..شما میخوای صندوق بخری همین الان خوبه..یقینا بعد از عید روند صعودی خواهد بود انشالا..بازار الان در حال تنفسه..شب عیده دیگه...خیلیا نیاز به پول دارن و شرکتهایی که شناسایی سود میکنن و پرداخت حقوق و پاداش و ...ولی همین الان خوبه بخری ..صندوق مثل سهام نیست که حتما تو یه روز خاص بخری...باید بیشتر روش صبر کنی و عوضش معمولا رشدش آهسته و پیوسته و مطمینتره...البته وقتی بازار رشد میکنه رشد اونم سریعتر میشه...وقتی هم افت میکنه اونم تاثیر میگیره ولی ریسک و افتش از اینکه شما یه سهامهای بخصوصی داشته باشی خیلی کمتره..موفق باشی..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم ساماجان..راستش من اگه پول داشتم صندوق عقیق رو می خریدم که چندتا از بچه های این تاپیک هم موفق شدن و خریدن..البته پذیره نویسیش تموم شده و مثل اینکه از 15 اسفند قراره شروع به فعالیت کنه..بعد از آغاز فعالیت میشه با کار گزارش که اسمش آگاه هستش هماهنگ کرد و پرسید که کی و چه زمانی میشه خریدش؟منم اگه پولی که قراره دستم بیاد بهم برسه احتمالا همین کارو میکنم..فکر میکنم چندماه اول سال آینده با توجه به تاریخ مجامع شرکتها که اکثرا تو همون محدوده زمانیه مثل بیشتر سالها روزهای خوبی برای بورس باشه...انشالا...
ساماجون منم زنگ زدم همینو گفت.و اینکه تا 3ماه احتمالش کمه کسی ابطال کنه چون مشمول جریمه میشه و..چرا عزیزم..صندوق فراوونه..یکی از دوستان صندوق فارابی نوشته که اونم اولاشه و صندوق قبلیش هم خوب بوده انگار..میشه اونم پیگیری کرد..یه سایتی رو معرفی کرده بودم تو صفحات قبلی که توش همه صندوقها و اطلاعاتشون و مقایسشون هست...از اونم میتونی کمک بگیری..
مرسی مامان طاها که لطف میکنی و جوابم را میدی
اون سایت رو دیدم ولی می ترسم که اشتباه انتخاب کنم .... من این فارابی رو پیگیری میکنم اگه خوبه حتما بنویسم ؟؟ ممنون میشم بازم راهنماییم کنی خانمی
خواهش میکنم ساماجان...فارابی رو من فقط آگهیشو تو روزنامه دیدم که گفته بود صندوق قبلی مثلا اینقدر بازدهی داشته و رقم خوبی بود..منم مثل شما از جای دیگه ای اطلاعات ندارم..البته صندوق ممتاز که خودم داشتم هم خوبه...اما بیش ازیکسال از فعالیتش گذشته و الان روی 70-80 درصد بازدهیه...یعنی اگه مثلا اون اول یه سهمش صدتون بوده الان برا خرید همون یه سهم باید 170-180 تومن بدی..مخصوصا اگه مبلغ سرمایه تون زیاد نیست بهتره از اینایی بخرید که تازه شروع به کار کردن و قیمتشون به پایه نزدیکتره..شما به اطلاعاتی که توی اون سایت هست میتونی اعتماد کنی..سایتش رسمیه..مبنا رو هم روی تجربه داشتن اون کارگزار و موفق بودن تجربه اش بذار..منم ممتاز رو انتخاب کردم(البته موقع پذیره نویسی اولیه اش بهش برخورد کردم و به موقع شد)بخاطر اینکه صندوق قبلیش موفق بود ..بعد هم میتونی به اسم اون صندوقی که کاندید کردی یه سرچ بدی ..ممکنه اطلاعاتی از توی اتاقهای گفتگوی بورسی بهت بده که درموردش افراد نظر داده باشن..یعنی مثل همین نی نی سایت که درمورد بچه داریه سایتهایی هست که درمورد بورسه و توش افراد باهم صحبت میکنن و...با دفتر کارگزاریهای که صندوقشونو کاندید کردی هم میتونی تماس بگیری و درباره صندوقهای قبلیشون بخوای که توضیح بدن که چقدر و تو چه مدت بازدهی کسب کردن؟ولی حتما با جایی کار کن که قبلا تجربه موفقی داشته..همین..بقیه اش هم توکل به خداییه..بالاخره بورسه دیگه..نتیجه تحقیقاتتم اگه اینجا هم بگی لطف میکنی..موفق باشی گلم..
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، فضل الله معظمی ـ معاون سرمایه گذاری بانک کارآفرین ـ از پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت خبر داد و گفت: صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت آرمان کارآفرین از 17 اسفند ماه تا روز شنبه به مدت4 روز کاری در شعب بانک کارآفرین پذیره نویسی می‌شود.

وی افزود: سرمایه این صندوق 200 میلیارد تومان وحداقل سود آن 14.5 درصد به صورت تضمین شده است.

به گفته معظمی طبق هماهنگی های انجام شده با سازمان بورس بعد از اتمام پذیره نویسی وتا زمانی که ثبت صندوق در اداره ثبت شرکت‌ها انجام شود، اوراق مشارکت خریداری خواهد شد.

آفرین به مامان پارسا که اخبار صندوقهای جدیدو میاره...منکه هنوز پولم به دستم نرسیده...فعلا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم..
سلام
مرسی مامان بارسا که صندوق معرفی کردی.من خودم خیلی دنبالش بودم و دوست داشتم یه صندوق بگیرم اما متاسفانه بچم احتیاج به جراحی بیدا کرده و هرچی کنارگذاشته بودیم باید بدیم.البته فدای سرش .فقط خدا کنه خوب بشه.
سلام به همه بچه های تاپیک بورس..
مریم جان..خیلی متاسف شدم...برای نی نی دعا میکنم..به اون اسهال مزمن که مبتلا بود ربطی داره؟ایشالا که هرچه زودتر سلامتیشو به دست میاره..
مرجان عزیز..از لطفت ممنونم..منم امیدوارم که امسال اول سلامتی و بعد یک سال اقتصادی پربار نصیب هممون بشه..راستی از صندوقتون چه خبر؟از سایت پیگیری میکنی؟ایشالا روندش صعودیه دیگه؟
راستی یه صندوق در حال پذیره نویسی پیدا کردم..شنبه وقتش تموم میشه..به هرحال من میگم شاید به درد کسی خورد..
پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری کارگزاری پارسیان

( در اوراق بهادار با درآمد ثابت و با پیش بینی سود )

پیش بینی نرخ سود سالانه : 17 درصد

دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار

تاریخ پذیره نویسی

از یک شنبه ( 89.12.22 ) لغایت شنبه (89.12.28 )

پذیره نویسی در شعب منتخب بانک پارسیان و کلیه شعب کارگزاری پارسیان

اطلاعات بیشتر در سایت

http://fund.parsianbroker.com

تلفن 2-88511681

داخلی های 207-204-203-109-110-112
2810