2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان طاهای عزیز
از اینکه اخبار تازه میزاری ممنون.من مرتب به اینجا سر میزنم با اینکه الان نمی تونم صندوقی بگیرم.....
عزیزم فکر کنم من رو بایکی دیگه اشتباه گرفته باشین.پسر من چشمهاش باید جراحی بشه .ممنون از اینکه براش دعا میکنین
طراوت بهار را لبخند زیبای گل معنا میبخشد...پس بخند،بهار فرا رسیده است...

سلام به همه دوستان عزیز ..از صمیم قلبم سال نو رو به همه شما تبریک میگم..و آرزوی سلامتی و شادی و زیباترین و بهترین اتفاقات رو برای همتون دارم..انشالا که امسال همونطور که مقام رهبری نامگذاری کردند سال جهاد اقتصادی باشه برای هممون...جیبها و کیفها و حسابامون پر باشه و همگی حالشو ببریم..ایشالا که هیچکس هم تو دنیا و مخصوصا کشور عزیزمون نیازمند و فقیر نمونه....الهی آمین..

خداوند بینهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید..به قدر آرزوی تو گسترده میشود و به قدر ایمان تو کارگشاست...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
مریم جان..سلام...حال پسر گلت چطوره؟شما راست میگی..من شمارو با یه مریم دیگه که اینجا سر میزد اشتباه گرفتم..واقعا برای پسرت متاسفم..من همیشه برای همه مریضها دعا میکنم..امیدوارم که بزودی خبر سلامتی فرزندت رو اینجا بذاری..و هممون رو خوشحال کنی...

راستی دوستان...درسته که یه جورایی مملکت تا 15 فروردین تعطیله ...اما بورس از شنبه کارش شروع میشه..و اتفاقا در روزهای پایانی سال به طرز شگفت آوری بر خلاف سالهای گذشته مثبت بود..پیگیری بازار بورس از روز شنبه خالی از هیجان نیست...فعلا همتون رو به خدا میسپارم..
سلام دوست جونا خوبین؟سال نو همگی مبارکککککککککککککک
مامان طاها یه بوس مخصوص واسه شما چون راهنمای اول من شما بودین . امیدوارم همگی سال خوبی داشته باشین و سودهای تپل مپل کنین فعلا که خداروشکر صندوق ها دارن هی مثبت میشن من که هر روز چک میکنم کلی روحیه میگیرم
یه تشکر مخصوص از الیکای گلم که با وجود مشغله زیاد جواب ایمیلمو داد بوس بوس بوسسسسسسسس میدونم دیر تشکر کردم شرمنده عزیزم
سلام به همه ...
الیکای عزیز..میبخشی...یه دفعه برنامه سفر جور شدو چندروزی نبودم..توی سفر هم که خودت میدونی دسترسی به نت نیست..ما هنوز هیچی نخریدیم..البته پولی که الان برای خرید داریم اونقدری نیست..ولی خب..
نیلیاجون...ممنون از لطفت...همین که شما خوشحالی منم شاد میشم..میدونم چه حالی میده وقتی نمودار صعودی جلو چشمت باشه..شماهم برای ما دعاکن که درست عمل کنیم و ما هم سود کنیم..چون ما صندوق نداریم و خودمون فعلا همینجوری سهام میخریم و میفروشیم...
حسنا جون..شما تو هر شهرستانی باشی حتما تو مرکز استانتون تالار بورس هست..فکر میکنم تو همه مراکز استان افتتاح شده..برای کارهای اولیه حتما باید به دفتر کارگزاری که معمولا دوروبر تالار بورس فراوونه مراجعه کنی..میتونی با یکیشون که غیرحضوری هم باهات کارکنه هماهنگ بشی ..
فهیمه جون..ماشالا فعال شدی..ما هم تو اون سایت عضو هستیم ..درسته سایت خوبیه..مثل نی نی سایت تالار گفتگو داره البته درمورد بورس...راستش ما خواننده خاموش اون سایتیم..تازه اونم همسرم هرشب یه سری میزنه..من که اصلا وقت نمیکنم..همین نی نی سایتم به زور سرمیزنم..حتما بهت کمک میکنه واطلاعاتت رو بیشتر میکنه..موفق باشی..
سهام مامان طاها جون من داشتم این لینکو میدیدم خیلی تعجب کردم چون بعضی از این صندوقها بیش از 100 درصد سود سالانه داشتن؟!!! من درست دیدم یا اینکه اشتباه کردم؟

http://fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa

میشه توضیح بدین؟
سلام نی نی پانی ...عزیزم تعجب نکن..درست دیدی..یعنی اگه پولت تو اون صندوقها بود تو اون فاصله زمانی 2برابر شده بود....توضیحش ساده است...همونیه که متوجه شدی...حالا شما با سود بانکها مقایسه کن که برای 2برابر شدنش حداقل 5سال نباید بهش دست بزنی بیخودی نیست که هی داریم اینجا فریاد میزنیم عزیزان شما که اطلاعات بورسیتون کمه برین صندوق بخرین...والا اگه آدم بورس باز باشه بازم از خرید یه صندوق خوب ضرر نمیکنه..چون عوضش پیگیری و حرص و جوش نداره...البته ناگفته نمونه این چندوقته کلا بورس خوب بوده..یعنی به هرحال ریسکش هست..یعنی اگه بورس نزولی بشه اونم روندش منفی میشه..والبته شیب نزولی اون کمتر از شیب منفی بورسه ..معمولا..اینطوره...وقتی صندوق خوبی داشته باشی..و وقتی بورس مثبت میشه معمولا سرعت رشدش از نمودار خود بورس بیشتره...من فکر میکنم در چند ماه آینده همچنان روند بورس مثبت باشه و انشالا همه دوستانی که صندوق خریدن منتفع میشن..
مامان طاها جون مرسی اینجوری که عالیه فقط یک بدی داره اون هم اینه که هر سهم توی این صندوقها که امتحانشو پس داده گرونه و با این 2-3 میلیون پول ما هیچی نمیدن مثلا آگاه هر واحدش 4,398,491 که ما نمی توانیم خرید کنیم!
کل صندوقها همین لیسته؟ الان کدومشون فروش دارن؟
برای اینکه بفهمی کدومشون فروش دارن باید باهاشون تماس بگیری و سوال کنی..معمولا اونایی که کمتر از 3ماه از آغاز فعالیتشون میگذره فروش ندارن..چون احتمال اینکه کسی ابطال کنه کمه..چون زیر 3ماه فروش مشمول جریمه میشه طبق اساسنامه صندوقها..یه جورایی طرف بیشتر ضرر میکنه..دیگه اینکه..بعضی کارگزاریها بیش از 1صندوق دارن...یعنی بعد از مدتی یکی دیگه هم راه اندازی میکنن..اونوقت میشه از روی سابقشون تو صندوق جدید ثبت نام کرد...مثلا همین آگاه که صندوق اولش موفق بوده همین بهمن ماه گذشته بود فکر کنم پذیره نویسی داشت برای صندوق عقیق که جدید بود و مثل برق و باد فروش رفت..حالا هنوزم 3ماه ازش نگذشته که بشه خرید..منم چون پولم آماده نبود نتونستم..الانم انگار توی کمتر از 40 روز 12درصد رشد داشته..کلی هم غصه خوردم..به هرحال اگه حواست باشه و پولت هم آماده؛ میشه تو یه فرصت مناسب یه صندوق خوب خرید..
خواهش میکنم گلم..اتفاقا من و بقیه بچه ها تا حالا هم همینکارو انجام دادیم...اگه خبری درمورد تشکیل یه صندوق بورسی داشته باشیم همینجا میگیم..
سلام مامان طاها جون. سال نو شما مبارک. من خیلی دوست دارم وارد بورس شم ولی اطلاعاتم کمه. حدود 3-4 میلیون تومانی پول داریم میشه یک صندوق خوب بهم معرفی کنی. ضمنا من شهرستان هستم تو شهرستان هم صندوقهایی که تو تهران هست شعبه داره؟
2810