به طور خیلی کلی بگم اگر می خوای ریسک سرمایه گذاریت کمتر باشه ولی با یه نسبت سود معقول و خوب تو یه صندوق سرمایه گذاری مشترک سرمایه گذاری کن ( مراجعه کن به یه کارگزاری خوب و خالص ارزش دارایی ها یا ارزش روز صندوق رو بررسی کن اگر نسبت سودی که به هر واحد سرمایه میده خوبه سرمایه گذاری کن . اگرم از حسابداری چیزی می فهمی صورتهای مالیش رو چک کن و ....................)
واگر ریسک پذیری بالایی داری و فرصت پی گیری هر روز ارزش سهامت رو داری و طمع داری مثل من که سود بالایی داشته باشی می تونی سهام بخری یا وارد معاملات آتی بورس و ... بشی که البته ممکنه ضرر هم بکنی ولی راه بیفتی و خوب مشاوره بگیری احتمال سودت بیشتره و برگشت پولت سریعتر ... حتی اگر پولی رو که نیاز داری می تونی یکی دو روزه سرمایه گذاری کنی و دوباره با سودش دریافت کنی
عرضه اولیه سهام رو هم بخری خیلی عالیه
الان بهترین سهامایی که می تونم بهت معرفی کنم همراه اول و پست بانکه که خودم تو عرضه اولیه خریدم و کلی سود کردم
همراه اول یکی از آینده دارترین سهاماست که بیشترین تعداد خریدش تو روز اول شرکتها یا به عبارتی شخصیتهای حقوقی خرید کردن
تو این چند روزم منفی شده یعنی قیمتش پایین اومده پس اگر می خوای بخری عجله کن چون احتمال بالا رفتنش خیلی زیاده و حتی اگر سهامت رو نفروشی و نگه داری خیلی با ارزشه و سود خوبی داره و شرکت همراه اول تا چند وقت دیگه افزایش سرمایه داره
پست بانکم خیلی خوبه ولی ریسکش بالاست تو این روزا ولی هر روز داره + بسته میشه
من خودم 4500 تا سهم همراه اول خریدم و روز دوم با 10% سود فروختم
پست بانکم دارم ولی طمع نمی ذاره بفروشم چون هر روز داره میره بالاتر
هر جور سوال یا اطلاعاتی خواستی بپرس یا ایمیل بده