2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179505 بازدید | 520 پست
گیلدا جون سلام.میبخشی دیر شد..عزیزم اگه قبلیهارو خونده باشی گفتم که فقط پول اضافه باشه..یه جوری که انگار نیست و نیاز فوری نداری..تو همن چندروزه سهام همراه اول وارد بورس میخواد بشه.خودمم میخوام بخرم.البته اگه با قیمت خیلی گرون باز نشه..میگن بالای 4000تومن دیگه نمی ارزه...احتمالا رشد خوبی میکنه.موفق باشی
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام...ای رویای وروجک..پیدام کردی...خوبی؟آیسان جان چطوره؟دختر چرا میلتو جواب نمیدی؟یه کم دلم شور زد..شنیدم اونجا سیل اومده...چه خبرا..
بعد..جواب سوالت...سهمی که میخری باید ارزنده باشه..یعنی نمیشه مبلغ خاصی روگفت..مثلا ممکنه یه سهامی هر یه دونش گرون هم باشه ولی خب بیرزه...تازه بیشتر از اونم ارزش داشته باشه..باید وضعیت مالی شرکت رو از روی اطلاعات مالیش سنجید و بعد دید به اون قیمت ارزش داره یانه؟
ولی کلا اگه برای سهام دید بلندمدت داشته باشی هم استرس نداری و هم سهامهای زیادی رو میشه خرید..مخصوصا وقتی بازار منفیه و اکثر سهامها کف قیمت هستن...اگه یه سهام باارزش رو تو کف قیمت و یه موقعیت مناسب بخری چند سال بعد احتمالا سود خوبی خواهی کرد..
مرسی مامان طاها جون شرمنده من الان پستت رو دیدم خیلیییییییی لطف کردی جوابمو دادی دیدم که از 27 آذر همراه اول وارد بورس شده الان هنوزم روی بورس هست ؟ و قیمتش مناسبه؟3450 تومان؟؟ یا اینکه سهامش تموم شده؟ برای خرید باید کجا برم؟ قربونت برم که راهنمایی کردی بوسسسسسسس
2805
من قبل از بارداری ام 2 سال و نیم خبرنگار بورس و بازار سرمایه بودم. الان چندان اطلاعات به روز و دقیقی ندارم ولی از روی اطلاعات می تونم تحلیل کنم که قیمت ها بالا و پائین می رن یا نه . هنوز هم آشنایانی در کارگزاری ها دارم.
سلام منم کلا از بورس سر در نمیارم
ولی بدم نمیاد امتحانش کنم
مریم جان و مامان طاها جان میشه لطفا کمک کنید و بگید بخ نظر شما الان چیا خوبن که آدم ریسک کمتری برای ضررش داشته باشه
گیلدا جون سلام..عزیزم..الان دیگه دیر شده برای خرید سهام همراه اول...تو این چند روز اون رشدی که ازش انتظار میرفت رو نداشته ...حالا شاید از فردا ایشالا...(چون من خریدم)...چون گرونه و از عرضه اولیش گذشته راستش میترسم بگم بری همینو بخری...در مورد سهام نمایشگاهها بعدا میگم..
مریم جون به تاپیک بورس خوش اومدی ...خوشحال میشم از راهنماییها و نظرات شما هم استفاده کنم...
من فکر می کنم همراه اول هنوز جای رشد داره ولی نه به اندازه اون هایی که اول خریدند
نمایشگاه ها رو باید برم ببینم

قربونت مامان طاها جون. همونطور که گفتم الان دیگه کار نمی کنم و خبرهای دسته اول ندارم. فقط از روی اطلاعات سایت بورس می تونم تحلیل کنم. اون هم اگه فرصت بشه
خب یه خبر
احتمال رشد صدرا زیاده
مخابرات هم از چند روز دیگه خوب می شه
چادر ملو هم همینطور
مپنا هم که مثل همیشه خوب و در دراز مدت عالی

توی این اوضاع هم بانک ها خوب هستن. حالا یکی مثل پست بانک بهتر و پارسیان کمتر
ولی از من می پرسید سراغ خودرویی ها نرید. الکی دارن بالا می رن.

ببین منظورت از نمایشگاه سهام نمایشگاه بین المللی بود؟ واقعا اطلاعاتی ندارم.
مرسی مریم جون و مامان طاها جون آره منظورم سهام نمایشگاههای بین المللی بود فعلا توی بورس وارد نشده و فقط به اعضای شرکت تعاونی اداره مون میدن برای همین پرسیدم گفتم شاید آینده خوبی داشته باشه
مریم جون...دمت گرم...از اینا که گفتی غیر از چادرملو همه رو دارم..مخصوصا مخابرات زیاد دارم...امیدوارم که حسابی بره بالا..
گیلدا جون..در مورد سهام نمایشگاهها اطلاعاتی نتونستم بدست بیارم...شرمنده...
نیلیا جون...تاپیک رو از اول بخون..کلی از سوالاتت به جواب میرسه.
مریم جون...اگه بازم خبری داشتی دریغ نکن...ما یه جورایی دارو ندارمون تو بورسه...راستی بانکملی هم داریم..کاشکی وقتی رو 270-280 بود فروخته بودیم....ایشالا که به ما حقیقی های طفلکی هم سود حسابی برسه...؟آخ که چه پولایی پارو میکنن این مایه دارها توی بورس....
2810