2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179505 بازدید | 520 پست
من هم سوال امنه جون رو دارم به من هم کمک کنید برای اولینبار کجا برم کدوم سهام بهتره این صندوق که میگ ...

سلام من تمام مراحل از سرچ تو نت بگیر تا کلاسای آموزشی و رفتم ولی واقعا بی کیفیت بودن و در حد معرفی و در عوض کلی هزینه کردم ولی یه  سایت آموزش اینترنتیه این واقعا خوب بود کلا دیدمو باز کرد  الانم دارم سود خوبی میکنم راضیم از هزینه ای که براش کردم سایتش این بود
https://sakko.online?rgm=binaryshop&p_id=8

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔴 خبر فوری 🔴

به دلیل برخے مسائل و مجوز سازمان بورس ما تصمیم گرفتیم ڪانال را از حالت عمومے خارج ڪنیم .دوستانیڪه میخواهند از سیگنال هاے vip رایگان و تحلیل سهم هاے ارزنده  و بنیادے ڪانال ما با سود تضمینے استفاده ڪنند،عضوشوند.

ازفردا ڪانال را در حالت private(خصوصے)قرار میدهیم و دیگه هیچ فردے نمیتونه وارد ڪانال بشه‌.

لینڪ عضویت ڪانال vip براے اخرین بار براے دوستانے قرار میدیم ڪه ‌میخواهند رایگان عضو شوند.

قرارشده تمامے #تحلیل ها و #خبرهاے #رانتے شرڪت ها در ڪانال زیر ارایه شود..👇👇👇👇👇👇👇

نیازی به پرداخت هزینه ندارد.

قسمتی کوچک از کارنامه ما

تپکو خرید ۸۴ فروش ۳۸۰

آسپ خرید ۲۷۵ فروش ۴۱۰

خودرو خرید ۶۰۰ فروش ۱۰۵۰

خساپا خرید ۱۸۰ فروش ۳۰۵

ذوب خرید ۱۷۰ فروش ۲۹۵

شپلی خرید ۱۶۰ فروش ۹۰۰

شمواد خرید ۱۱۰۰ فروش ۳۷۰۰

غشهداب خرید ۴۳۰ فروش ۹۰۰

شجم  خرید ۵۰۰فروش ۹۶۵

حاریا حرید ۲۵۹ فروش ۵۰۹

کازرو خرید ۳۰۰ فروش ۴۷۰

این فقط بخشی از کارنامه ماست.

همراه با آموزش مسایل بورس .ما رایگان به حرفه ای شدن شما کمک میکنیم.

👈قابل توجه دوستانی که پرتفوشون شدیدا تو ضرره👇

@bourse24tehran

2805
سلام دوستای عزیزم شرمنده من خیلی وقت نمی کنم بیام سایت اگر ایمیل بفرستید احتمال اینکه زودتر جواب بدم ...

عزیزم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

یه سوالی دارم فک کنم خودت فقط بتونی راهنمایی کنی

من قبل از بارداری ام 2 سال و نیم خبرنگار بورس و بازار سرمایه بودم. الان چندان اطلاعات به روز و دقی ...

عزیزم بنظرت اگرکلاس بریم وتحلیلها روبلدباشیم ضررکمتری میکنیم؟ اونقدازضررخوندم وشنیدم اعتمادبنفسم اومده پایین

امروز عرضه ی اولیه ی سهام بالاس بود منم خریدم ... فردا هم چند تا سهم دیگه مثل مهندسی نفت و چند وجهی ...

عزیزم شمامث اینکه تجربه بالایی داری اول اینکه این تجربه روچه مدت طول کشیدبدست بیاری؟ دوم اینکه من اعتمادبنفسموازدست دادم ازبس هی ازضررهاخوندم وشنیدم بنظرت اگرکلاس برم ونطاله خوبی داشته باشم میتونم موفق باشم؟ ایناکه ضررمیکنن چراضررمیکنن؟

الیکا جون لطفا ی کلاس بورس خوب و ی اساد عالی بهم معرفی میکنی؟؟من کارگزاری یک از آشناها ثبت نام کردم ولی متاسفانه درست و حسابی بهم مشاوره نمیده میخوام تواین بازار خودم‌مستقیم وارد شم و نیاز به راهنمایی دارم. جایی باشه از صفر تا صد بورس رو یاد بدن تحلیل بازار رو بلد باشن.لطفااااا راهنمایی کنید خودتون کجا یاد گرفتید؟؟

سلام. من یک سوال از خدمت مادرای بورس باز داشتم. من توی صندوق پیشرو به صورت اینترنتی پول گذاشتم برای ...

سلام عزیزم 

شما صندوق باز کردی؟ هنوز،داری؟ راضی،بودی؟

هر چیز که در جستن آنی،آنی
2810