2777
2789
عنوان

مامانا دارم با گریه مینویسم یعنی دخترم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سن بچه تو خیلی حساسه ، تب و اسهال ممکنه منجر به تشنج و آسیب مغزی به فرزندت بشه پس به جای،تعلل بهتره بری درمانگاه و تا رسیدن به درمانگاه هم پاشویه انجام بدی
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بچه ها تب زیاد میکنن چرا حالا گندش میکنین. بابت هر تبی هم نیاز به دکتر و بیمارستان نیست. همتون مادر هستید راههای کاهش تب رو هم بلدید استامینفن و بروفن هم خوددرمانی محسوب نمیشه. ولی اگه حس میکنی خیلی بی حاله ببرش دکتر
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آره دختر آذر دختر منم دقیقا همینطور شذ کلا این دوتا تب و اسهال اصلا شوخی نداره باید فوزی زفت دکتر خیلی روزهای بذی بود دختر من استفراغ هم داشت هر چی میخورد بالا میوورذ بعدش بایذ شیر کم بهش میدادم طفلک گشنه میمونه دوست من کسی نه دعوا داره نه مسخره میکنه همه نگران بچه بودن بهت هشدار دادن نمیدنم چرا بغضی میپرن وسط میگن آروم باشید استرس ندین چرا مسخره میکنین چرا دعوا میکنین
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
مانترا اشتباه نکن.تب واسه بجه ها اونم تو اون سن خیلی خطرناکه بخصوص که همراه اسهالم هست.بجه ها خیلی زود در اثر تب تشنج میکنن
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
تب همیشه به دلیل عفونت و ویروس هست بجه الکی تب نیمکنه استا بذی چند ساعت خوبه دوباره بالا میره این تب با اسهال همراه هست تب خالی نیست دختر من اصلا با استا با شیاف هیچی تبش پایین نیومد تب واکسن نیست که بگی استا خالی بده شاید دکتر هم استا خالی بده شاید خیلی مهم نباشه ولی این شاید هم در نظر بگیرید که ممکن هست چیز بذ و خطرناکی باشه اونوقت با دوروز تعطیل میخاین چیکار کنین؟ اگر این بجه تشنج کنه کی جواب گو هست؟ بردن دکتر حتی اگر دارو خاصی نده ضرر نداره آدم خیالش راحت میشه
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/