2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80445 بازدید | 317 پست
عزیزم مادرتون چطوره بهتر شدن؟ چند ساله سیروز کبدی دارن؟

سلام. کمی بهترند. اوضاع کبدشون در فیبرواسکن همونجور مثل قبل است ولی سعی کردیم بار کبد رو کم کنیم با کپتر کردن مصرف قرص و غیره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. کمی بهترند. اوضاع کبدشون در فیبرواسکن همونجور مثل قبل است ولی سعی کردیم بار کبد رو کم کنیم با ...

خدارو شکر عزیزم

مرسی

که جواب دادید

چطوری بار کبد را کم کردید؟

میشه بگید چیکار کردید؟

ممنونم میشم

خدارو شکر عزیزم مرسی  که جواب دادید چطوری بار کبد را کم کردید؟ میشه بگید چیکار کردید؟ ممنو ...

غذاهای کم چربی

مصرف بیشتر میوه و سبزیجات

کم کردن قرصهای دیابت و فشار و چربی خون تا حد امکان که هم دیابت و فشار و چربی کنترل بشه، هم داروی کمتری مصرف بشه.

گرسنگی نکشیدن و مصرف غذا به تدریج در کل روز

مصرف نان سبوس‌دار...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب بازم شکر، مامان منم تولیست پیوندکبدهست، متاسفانه کلیه هاشم کم کارشده، خواستم بگم باتمام سلولام حا ...

سلام عزیزم شما واسه پیوند کبد کجا رفتین ؟ چیکار کردین ؟چه مدارکی بردین تروخدا راهنماییم کن 

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
سلام عزیزم شما واسه پیوند کبد کجا رفتین ؟ چیکار کردین ؟چه مدارکی بردین تروخدا راهنماییم کن 

سلام عزیزم، مارفتیم شیرازبیمارستان بوعلی، مخصوص پیوندهستش، بایدبری صبح زودوقت بگیری البته تودرمانگاهش، دکترویزیت میکنه، اگه تشخیص داذکیس پیوندی راهنماییت میکنندبرای بقیه مراحل

سلام عزیزم، مارفتیم شیرازبیمارستان بوعلی، مخصوص پیوندهستش، بایدبری صبح زودوقت بگیری البته تودرمانگاه ...

انذشالله خدا مادرتون شفا بده مادر منم شفا پیدا کنه دیگ لذت زندگی ازم گرفته شده 

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
خب بازم شکر، مامان منم تولیست پیوندکبدهست، متاسفانه کلیه هاشم کم کارشده، خواستم بگم باتمام سلولام حا ...

سلام وضعیت مادرتون چطوره 

از پیوند راضی بودین ؟ 

چ راه کارایی دارین ؟ مادرم کبدش ضعیف شده 

سلام عزیزم. خوبی؟  کاملا اتفاقی با این تاپیک برخورد کردم . خواستم حال مادرتون رو بپرسم. خوبن ا ...

سلام. الحمدلله. بد نیستند. مراعات میکنند خیلی.