2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80445 بازدید | 317 پست
سلام. متشکرم. به این مسایل اعتقادی ندارم

حق داری اعتقاد نداشته باشی باید اول نتیجه رو دید بعد اعتقاد پیدا کنی. من خودم برا مشکلم همه راهها رو رفته بودم ولی جواب نگرفته بودم. 

سلام دوست قدیمی من

خوبی؟چه حال چه تحوال؟

تاپیکت رو دیدم خیلی ناراحت شدم...

عزیز دلم حتما حتما قبل از هر اقدامی مادرت رو ببر پیش به متخصص طب سنتی خوب

توی طب سنتی کبد سلطان بدنه...مهم ترین عضو بدن

به خاطر همین عمده درمانهاشون روی کبده

چون کبد ماها اونم با این وضعیت تغذیه و کلا زندگی خیلی آسیب پذیره و روی کل بدن تاثیر میذاره چون مرکز تصفیه خون هست

حتما واسه مادرت درمان هست.شک نکن

من یه دکتر عالی میشناسم ولی بینهایت سرش شلوغه.از شاگردان دکتر خیراندیش هست

دیگه رو آورده به ویزیت مجازی بس که مراجعه کننده داره

هر کی رفته نتیجه گرفته از جمله خودم و شوهرم

اگه خواستی بگو شماره اش رو واست بذارم....واسه بیماران بدحال هم اولویت قائل میشن

ان شاءالله سلامتی باشه سهم مادرت و خوشحالی سهم خودت💙

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی دکترا می گن برو اسم نویسی کن واسه پیوند ولی بابام می ترسه نمی ره :( ی دکتری هست تو تهران تحت نظ ...

سلام عزبرم پدر من تازه اسیت شده میشه یه کم از تجربیاتت بگی.پدرتون چندسالشونه

پدر شما هم سیروز کبدی هستند؟ خب خیلی بیماری سختیه نمی خوام نا امید تون کنم ولی ... خب دکتر پدر من دکتر قمر چهره در تهران هستند و پدر من بدون پیوند کبد الان دو سالیه ک داره زندگی شو می کنه از وقتی آسیت هم گرفته دکتر پدر من گفتن ک پیاده روی داشته باشه و نمک و گوشت اصلا نخورده و روزی سه چهار بار باید شکمش کار کنه ولی خب پدر من این کبدش زده جاهای دیگر بدنش هم اب اورده و هر چند وقت یک بار بستری میشن اب هایی که جمع شدن و خالی می کنن و این ک سه ماه یک بار یک ازمایش کلی برای کبد و یک سونو کلی می دن و دکتر های دیگه می گن پیوند کنه الا همین دکتر خودش ک پدر منم می که پیوند نمی کنم ک نمی کنم ... اینجوری دیگه بیماری سختیه ولی با کنترل کردن میشه زندگی کرد 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

پدر من پنجاه سالشه الان چند سالی میشه سی روز کبدی داره و دو سالم هست آسیت دارن

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
پدر من پنجاه سالشه الان چند سالی میشه سی روز کبدی داره و دو سالم هست آسیت دارن

اخه من یه جا خوندم اسیت خط پایان عملکرد کبد هست خیلی حالم بده پدر من ۷۲ سالشه...هیچوقت بدای پدرتون به پیوند فکر نکردیت

اخه من یه جا خوندم اسیت خط پایان عملکرد کبد هست خیلی حالم بده پدر من ۷۲ سالشه...هیچوقت بدای پدرتون ب ...

چرا ما میگیم حداقل اسم نویسی کن برای پیوند حالا تا نوبتت برسه شاید راضی شدی ولی میگه نه شاید این جوری بیشتر زندگی کنم ولی چ معلوم از اتاق عمل زنده بیرون بیام خلاصه ک ب نظر من سرطان خیلی بهتر از این بیماری پدر منه حداقل سرطان ادمو می کشه یهو ولی این ذره ذره جلو چشم ادم عزیزش اب میشه خیلی سخته حالا شما می خوای پیش دکتر قمر چهره هم برید ببینید چی می گه

اخه من یه جا خوندم اسیت خط پایان عملکرد کبد هست خیلی حالم بده پدر من ۷۲ سالشه...هیچوقت بدای پدرتون ب ...

بعدشم مگه کبد هست اخه ؟:(

😔 چند وقت یه بار اب شکمشون رو میکشین

دیگه تو سونو هایی که می ده اگه شکمش یا ریه ها ش اب رفته باشه بستری میشه دیگه 

سلام دوست قدیمی من خوبی؟چه حال چه تحوال؟ تاپیکت رو دیدم خیلی ناراحت شدم... عزیز دلم حتما حتما قبل ...

ممنونم عزیزکم. خدا خیرت بده. ممنون میشم شماره شون رو بدی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنونم عزیزکم. خدا خیرت بده. ممنون میشم شماره شون رو بدی

سلام عزیزم طاعت قبول

۴۴۵۵۸۲۱۹

اسم مرکزش بهبودستان هست

زنگ بزن بگو وضعیت مادرت رو راهنمایی ات میکنن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
سلام عزیزم طاعت قبول ۴۴۵۵۸۲۱۹ اسم مرکزش بهبودستان هست زنگ بزن بگو وضعیت مادرت رو راهنمایی ات میک ...

سلام گلم...طاعات شما هم قبول. ممنونم عزیزم. خدا خیرت بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام گلم...طاعات شما هم قبول. ممنونم عزیزم. خدا خیرت بده

سلامت باشی

ببین روند درمان طب سنتی یه کم زمان بره

حتما ادامه بدید نتیجه میگیرید به امید خدا

فعلا روغن صنعتی رو واسه مادرتون حذف کنید و فقط روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید

سلامت باشی ببین روند درمان طب سنتی یه کم زمان بره حتما ادامه بدید نتیجه میگیرید به امید خدا فعلا ...

ممنونم. چشم. ان شاءالله. شرایط اقتصادی هم واقعا سخت شده. برای خانواده جمعیتی مواد غذایی ارگانیک و روغن سالم تهیه کردن گرون در میاد... ولی تلاش میکنیم.