2777
2789
عنوان

بزرگ کردن بچه، تنهایی

195 بازدید | 7 پست

همسر من اخلاقش خوب نیست من هم شرایط جدا شدن نداشتم بخاطر این که عاشق بچه ها هستم و انگیزه م بیشتر همین موضوع بود بخاطر همین د  ماه که باردار شدن بعد از ۴ سال. به‌ نظرتون فقط مادر میتونه به تنهایی هم پدر باشه هم مادر. شوهر من اونم با منت خرج بچه م رو میدونم میده. اما نمیخوام بچه من کوچکترین تاثیری از پدرش و خونواده ش بگیره. میتونم اون رو وابسته خودم کنم و بعبارتی بچه بیشتر منو ببینه و بشناسه تا باباشو؟ این شدنیه؟🤔 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درهرصودت تاثیر میپذیره 

قبل دنیا اومدنش باید افکارتون و سبک تربیتیتون رو هماهنگ کنید

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

هر چی باباشو نبینه و محبت نبینه عقده ای تر میشه اگر پدری هست و میدونه که داره باید محبتشو ببینه در غیر این صورت براش عقده میشه این کارو نکن با شوهرت صحبت کن بگو بچتو ببین چقدر شبیه توئه مثلا دستاش به تو رفته خنده هاش مثل توئه بهش محبت کن بچه ها بابایین ‌...

روانشناسی کودک

بابا باشه حتی شده فقط اسمش هم باشه ... شاید بگی باباش فلان و .... ولی همین حضور فیزیکی بابا هم خیلی برای بچه خوبه ... بابا رو تو با اخلاق خانومانه خودت تو ذهن بچه ات قهرمان بساز ... اگر واقعا به فکر بچه ات هستی ...