2777
2789
عنوان

مامانای دخترای 5 ساله متولد 94 بیاید یه گپی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 98 پست
 ان شا الله خیلی زود سلامتیشو بدست بیاره برای عزیز دل من 🌹🌹🌹❤️❤️❤️ اگه خواستی اینجا بگو خوشح ...

ممنونم عزیزم، با دعاهای پاک شما خبر بهبودیشو همینجا میگم

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
مدرسه که الان زوده واسشون  کلاس هام قبل کرونامهدمیرفت ولی بعدمن نزاشتمش توروز گاهی بادخترپایی ...

خدا حفظش کنه همبازی هم نعمتیه واقعا 

آخه سال بعد میرن پیش 2 که اجباریه ثبت نامش شروع شده

حلالم کنید و خدانگهدار   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی چیز بگم ناراحت نشی ها عزیزجان من دخترم۳سالش بشه میفرستم کلاس حفظ قران و ۵سالگی شنا  بنظرم ا ...

دخترم یه بار گشکوک بود به عفونت ادراری البته معلوم نشد آخر که هست و دکترش گفت بهتره تا بزرگتر نشده نره تو استخر 

قرآن هم ترجیحم برای سن بالاتر هست 

حلالم کنید و خدانگهدار   
دخترم یه بار نشکوک بود به عفونت ادراری البته معلوم نشد آخر که هست و دکتر گش گفت بهت ه تا بزرگتر نشده ...

هر کسی. نظری داذی و نظرش محترم 

بنظر من اگر از بچگی قرانو حجاب ب بچه اموزش داده بشه خیلی بهتر بزرگ شد قبولش میکنه چون چشمشو با کرده و اینارو دیده کلی میگم زبون لال بشه اگ بی احترامی بکنم منظورم دلسوزی

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
دختر من ابان ۹۴.کلاس مجازی شرکت میکنه .مدرسه ماهور پاکدشت ثبت نامش کردم.خونه پدرشوهرم اونجاست.خیلی ر ...

خداحفظش کنه 

دختر من اصلا آنلاین خوشش نیومد چه خوب مدرسه رو انتخاب کردی بار بزرگیه رو دوش آدم

حلالم کنید و خدانگهدار   
2810