2777
2789
عنوان

😡😡بیاین پدرشوهر کثافتم چی گفته دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3999 بازدید | 84 پست
خب اینم پشت سر گفته  هزار بارم جلو خودم گفته ازت خوشم نمیاد

اگ باز جلوت گفت بگو مهم اینه که شوهرم پسندیدتم

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف خیلی بدین.حتی اگه باهاش کارد و پنیر هم باشه پیش یه غریبه نباید بگه

بله درسته ولی اخه مگه میشه همینطور الکی اینحرفارو بزنه؟کم عقله لابد دیگه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
کی حرفارو به تو رسونده شاید الکی بگه من باشم مستقیم از پدر شوهرم میپرسم که چرا اینطور گفتی

آشنای بابام اخه من مظمینم راست میگه اگه بگگممم شر میشه خدا لعنتش کنه دوتا دخترشو عاق کرده

اره بقران دقیقا همینو گفته بود اینقدر حرص خوردم سردرد گرفتم

واا خدا شفاش بده پس مردیکه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اخه دوساعت قسم و آیه که به هیچ کس نگو اون اینطوری گفته.بهد برادرشوهرمم عقد کرده بودن زنشو طلاق داد ا ...

مینشستی زار زار گریه میکردی خوووب😑😑😐😐😐😐بسم الله از دست این مردم.چرا باید گریه کنی اخه.زن طلاق داده تصادف نکرده که .ای بابا

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
پس کیرو انتخاب کنه ؟؟؟  همممه عالم و ادم و روانشناسان دینی و دانشگاهی میگن وقتی ازدواج میکنین ...

اولویت داشتن که فرق میکنه با انتخاب کردن.البته این یه فرض هس که استارتر گف

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
آشنای بابام اخه من مظمینم راست میگه اگه بگگممم شر میشه خدا لعنتش کنه دوتا دخترشو عاق کرده

پس ولش کن مردک روانیه. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
اره بخدا گفته بودن عقل نداشته گریه کنه

بخدا بانمکن🤣🤣🤣🤣

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر