2777
2789
عنوان

بارداری دوم با وجود بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اتفاقا خوش حال شدم چون من دوست داشتم بچه دوم بیارم ولی شوهرم میگفت نه این شد که ناخواسته باردار ش ...

منم پولیپ یک سانتی دارم ولی بایدعمل کنم میشه باوجودپولیپ باردارشد؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

من دخترم کلاس اوله پسرم ۴سالشه ک دیگه متوجه میشه و اذیت نیمکنه موقع درس دخترم..ولی اگه الان فقط یه دختر داشتم که کلاس اول بود فعلا واشپسه دومی اقدام نمیکردم چون تو این کرونا و انلاین یه کم سخته.ولی دیگه خداروشکر پسرم ۴سالشه سخت نیست.فکراتو بکن.یا بایدزودتر میزاشتی یا یه ۱سال یا ۲سال دیگه صبر کن

نمی دونم من دوسال پیش داشتم و هیسترو کردم 

ازعملش برام میگی چجوریه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

من خواهرم بچه دومو وقتی اورد که اولی کلاس اول بود دیگ نتونست قشنگ به درسای اولی برسه اولین هی حسودی میکرد الان هم از دومی متنفره هم از درس هرکاری میکنیم درس نمیخونه بشدتم پرخاشگر شد باید شرایط بچه اولتو ببینی که حسود هست نیست و اینکه قطعا میتونی کلاس اولو که خیلی مهمه جانانانا براش وقت بزاری؟ 

سلام دوست عزیز من تجربه خودم رو می گم شاید به دردت بخوره. من 37 سالمه منم از کلاس اول دخترم گفتم بچه دار بشم نشم دو به شک بودم که سخته و اینا. رفتم مشاور تا راضی شدم بچه دار بشم. یکسال گذشت. یکسال گذشت فهمیدم مشکل دارم و عمل پولیپ کردم. یکسال و خورده ای گذاشت تا باردار بشم دیگه شده بود 37 سالم و عملا الان دخترم کلاس پنجمه. چندسال طلایی که هم سنم کم بود هم می تونستم همدم برای دخترم بیارم الکی گذشت. سن بالای من باعث شد بچم مشکل دار بشه و در ماه پنجم بارداری مجبور به سقط شدم. اگر بچه می خوای معطل نکن سنت می ره بالا شرایط بدتر می شه من می گفتم وای تو کرونا باردار شدم حالا ببین برای سقط کجاها که نرفتم. ناشکری نکن فرصت هاتو به باد نده. فقط سه ماه شوهرت فولیک اسید 1 و خودت فولیک 5 بخورید خیلی تاثیر داره از جلوگیری از بچه مشکل دار. آقا بخوره احتمال سندروم بچه کم می شه شما بخوری احتمال ضایعه نخاعی به صفر می رسه

آره واقعا ولی منظورم  ناخواسته دوست داشتنی بود

چون گفتی ناخواسته من گفتم شاید واقعا دو دل بودی. دیدم نه بابا کلی هم ذوق داشتید. خیلی خوب خدا اینجوری آدم رو سوپرایز میکنه 😘