2777
2789
عنوان

شکلات روی دونات

963 بازدید | 16 پست

بچه ها من شکلات تخته ای رو اب میکنم میریزم رو دوناتم اما شکلاتا خشک میشه چیکار کنم خشک نشه چون خشک میشه میریزه از روی دوناتا

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏

من سس شکلاتی فرمند میزنم روو دونات. 

یکم خامه بزن توو شکلانت دیگه خشک نمیشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشیر ختمه و روغن بایدقاطی کنی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

خب درستش اینه که شکلات رو دونات خودشو بگیره و مثل قبلش سفت بشه 

ولی اگه دوس ندارین میتونین گاناش استفاده کنید 

یا سس شکلات 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
گاناش چیه

گاناش یا گاناچ همین ترکیب شکلات و خامست ک ب میزان متفاوتی میشه درست کرد 

مثلا برا زیر ساز کیک فوندانت باید شکلاتو دوبرابر خامه بزنین 

ولی براهمین دونات یا تزیین روی کیک میزان مساوی خوبه 

بعضی ها کمی کره هم بهش اضافه میکنن 

2810