2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریل ک اصن داغووووووونه. من فقط فینیش استفاده میکنم

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
من فقط فینیش کوانتوم استفاده میکردم.. اگر سراغ دارید منو هم واسه بقیه محصولات راهنمایی کنین لطفا

ممنون ،من بیشتر وقتها پریل استفاده میکنم و خوبه، البته ژل پریل نسبت به پودر پریل خیلی بهتره

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
پریل ک اصن داغووووووونه. من فقط فینیش استفاده میکنم

من تابحال فینیش استفاده نکردم ولی بین چند تا محصولی که استفاده کردم‌ پریل خوب بوده البته ژلش از پودرش خیلی بهتره

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
من تابحال فینیش استفاده نکردم ولی بین چند تا محصولی که استفاده کردم‌ پریل خوب بوده البته ژلش از پودر ...

من قرصشو استفاده کردم ولی همش میموند روی ظرفو خوب حل نمیشد.

ولی قرصای فینیش بخاطر اینکه ۳کاره ان خیلی ظرفو تمیز میکنن.

ینی داخل قرص ژل جلا دهنده هم موجوده.

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘