2777
2789
عنوان

دارم از غصه میمیرم از دیشب تالان چیزی نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 36 پست
وقتی به نظراتت احترام نمیذاره اون هم تو این کرونا.... مهمونی مردونه یعنی چی؟؟؟ تالار که از خونه خیلی ...

فک کنم فقط بخاطر تویانه میخواد مردا رو دعوت کنه☹

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی به نظراتت احترام نمیذاره اون هم تو این کرونا.... مهمونی مردونه یعنی چی؟؟؟ تالار که از خونه خیلی ...

به خودت سخت نگیر راحت غذات رو بخور زندگی ت رو بکن کسی که نظر تو برای عروسی تون براش مهم نیست خیلی بیخیاله تو هم بیخیالی پیشه کن حداقل به خودت الکی آسیب نزن. 

زیاد سخت نگیر عزیزم بالاخره که میخوایین جشن بگیرین چه تو خونه چه تالار . من چی بگم که اصلا لباس عروس نپوشیدم که هیچ مراسم هم نگرفتم . دلتو خوش کن گلم با این چیزا الکی خودتو اذیت نکن

فک کنم فقط بخاطر تویانه میخواد مردا رو دعوت کنه☹

انقدر بدم میاد بقیه تصمیم گیری میکنن مهمونی کجا و چه جوری باشه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ اگه خیلی دلشون میخواد خودشون برن دوباره عروسی کنن چیکار دو تا جوون دارن

میخاد دوستای عموشو دعوت کنه

خب خودعموشم جشن بگیره واسش وا مگه بخاطر دوست های عمو قراره  من تالارنگیرم؟بگو خانوادم آرزودارن نمیشه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

عزیزم یه مشاور برو 

یا حداقل بشین فکر کن که آیا با این شخص ازدواج کنی تا آخر عمر خوشبختی ؟ احساس خوشبختی میکنی ؟ یا اگه میخوای همش ناراحت بشی فایده نداره

تو هم آرزو داری 🦋

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

مگه تولد عموشه؟ چه چیزایی ادم تو این مملکت میشنوه

❤اینقدر پای پدر و مادرت را ببوس تا به گریه بیفتد و دلش از شما راضی شود و از ته دل دعایت کند،آنگاه خداوند همه درهایی که به روی خود بسته ای را بازمیکند❤