2777
2789

شوهرم دیگه میخاد طلاقم بده چون زیادب به تالار اصرا کردم اخه اونا چقد خسیسن ورودی تالار بروز میشه 2میلیون ومیگن زیاد درحالی که اونا برامون فقد یه اتاق مجهز کردن باشون وعموش با پول تالار میخاد مهمونی مردونه برپا کنه  اخه عموش راضی نمیشه تالار بگیریم من چه کنم خیلی حالم بده چکار کنم نمیخام طلاق بگیرم ودلم میخات تو تالار عروسی بگیریم اینو بگم میخان تو خونه بگیرن وباجمعیت زیاد درحالی که کل تالار شهرمون بازن میگن تالار کرونا داره خونه کرونا نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه یه تالار؟🤐🤐

عزیزم شما همون بهتر طلاق بگیری

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

چیشد من نفهمیدم ؟؟؟؟

عموش راضی نمیشه تو تالار بگیرید؟؟؟؟؟

عموش چیکارست اونوقت!!!؟؟؟؟

عزیزم اینا علایم هشدار قبل از عروسی هستا اشتباه منو نکن چشماتو خوب باز کن 

من یه زندگی فوق العاده نمی‌خوام بلکه یه زندگی شاد میخوام  

خانوادت چی میگن.؟خوب چاره چیه توخونه بگیر اوناکه قبول نمیکنن خودتو ناراحت نکن شادباش ولی بعدش حال شوهرتو بگیر

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

واقعا واسه من سواله به نظرتون مردی که کلا فاقد شعوره تو این وضعیت میخواد عروسی تو خونه بگیره مردم رو به کشتن بده قراره چه شوهری بشه؟!شوهر دلسوز و بافرهنگ و نمونه؟!چشمتونو رو این چیزا میبندید بعد دو تا بچه میگین وای شوهرم فلان وای شوهرم بیسار!