2777
2789
عنوان

امروز سالگرد مامانمه. دارم می سوزم.از درد دوریش دارم می سوزم...........

| مشاهده متن کامل بحث + 3231 بازدید | 97 پست
حالا تموم عواطف و احساساتمو کمبودامو رو شوهرم پیاده می کنم.خیلی بهش محبت می کنم.اره راضیم.هر چند 10 سال از من بزرگتره.زیاد حوصله نداره.اما من فقط دیگه اونو دارم.
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از همتون ممنونم خوبه اینجا هست ادم دلشو خالی می کنه.اگه نتونستم جواب تک تکتونو بدم شرمنده.فقط می تونم بگم خدا رفتگان همه رو بیامرزه.
اماتیس گلم نمی خواستم ناراحتتون کنم ببخش.می خ.استم دلمو خالی کنم.خدا رفتگان تو رو هم بیامرزه.هیچ غمی ان شالله تو زندگیت نباشه.امین.
عزیزم ایشالا ک خدا صبرت بده فداتشم
همیشه تو زندگی کسایی هستن ک شرایطشون سختتر از ماست
یکی از اقوام نزدیک خودم ی دختر 12 ساله بود ک پدرشو از دست داد و وقتی که 13 سال بیشتر نداشت بی مادر شد
دختر بیچاره الان 17 سالشه و تنها و افسرده خیلی بی کس شده
هروقت ک یاد پدر مادراتون کردین برای این کوچولوی ناز هم آرامش بخواین از خدای مهربون
خوش ب حال شماها ک حداقل یکی از پدر یا مادرتون در قید حیات هستن و درکنار همسراتونین
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هستLilypie Second Birthday tickers