2777
2789

همون اسکن هسته ای؟ اگه اونه انجام دادم. بعدش حس گر گرفتگی و سرفه داشتم ک اثر اون تزریق بود. ولی مشکل دیگه ای نبود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بیشتر ببینید
همون اسکن هسته ای؟ اگه اونه انجام دادم. بعدش حس گر گرفتگی و سرفه داشتم ک اثر اون تزریق بود. ولی مشکل ...

سیتی اسکنه که همراه با تزریق مواد حاجبه ؟؟از تریق دست وارد میشه،تا چند ساعت بعدش خوب شدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سیتی اسکنه که همراه با تزریق مواد حاجبه ؟؟از تریق دست وارد میشه،تا چند ساعت بعدش خوب شدی 

بله. 24 ساعت مدام مایعات خوردم و خوب شدم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بیشتر ببینید
بله. 24 ساعت مدام مایعات خوردم و خوب شدم 

قبلش چکار میکنن ،،،خود اسکن چقدر طول می‌کشه آیا درد و ‌‌‌‌‌...داره 

بعدش میشه تو خونه ای ک نوزاد هست رفت 

بعدش آدم سرحاله 

یا نیاز ب همراه داره

قبلش چکار میکنن ،،،خود اسکن چقدر طول می‌کشه آیا درد و ‌‌‌‌‌...داره  بعدش میشه تو خونه ای ک نوز ...

از شب قبل هیجی نخوردم، کل پروسش یک ربع شد شاید 

گفتن نوزاذ نباشه تا24ساعت نزدیکت بهتره. 

بعدش روو پا و سرحال بودم کاملا. دردی هم نداره

بیشتر ببینید
از شب قبل هیجی نخوردم، کل پروسش یک ربع شد شاید  گفتن نوزاذ نباشه تا24ساعت نزدیکت بهتره.  ...

شوهرم قراره فردا انجام بده خب اما مستقیم میاد خونه و ی نوزاد شش ماهه دارم چکار کنم 

نزدیک نباشه یعنی چقدر نزدیک نباشه

شوهرم قراره فردا انجام بده خب اما مستقیم میاد خونه و ی نوزاد شش ماهه دارم چکار کنم  نزدیک نباش ...

نمیدونم چون من بچه ندارم دقیق نپرسیدم. همونجا بپرسید ازشون 

بیشتر ببینید
الان حالت بهتره ،،،،سوزنش مثل آنژوکته یا ضخیمه

اره عزیزم. من متاسفانه مشکلم مادرزادیه. 

اره همون سوزنه عزیزم. اصلا درد اونطوری ندارع، خصوصاً برا مردا. نگران نباش اصلا. 

بیشتر ببینید
اره عزیزم. من متاسفانه مشکلم مادرزادیه.  اره همون سوزنه عزیزم. اصلا درد اونطوری ندارع، خصوصاً ...

سخت‌ترین چیزش چیه میترسم شوهرم بعدش میخواد رانندگی کنه بیاد خونه ی ساعت تو راهه ،تو حالت توراه برگشت چطور بود ،خدا بهت سلامتی بده

سخت‌ترین چیزش چیه میترسم شوهرم بعدش میخواد رانندگی کنه بیاد خونه ی ساعت تو راهه ،تو حالت توراه برگشت ...

منم چون میترسیدم و همسرم بدتر از من استرس شدید داشت اصلا حالش خوب نبود، با آژانس رفتیم. اما مشکلی نداشتم بعدش. در حد کمی سرفه و گر گرفتی ک همونجا گفتن واسع تزریقه. 

ممنونم. خدا ب همسرت سلامتی بده. اصلا نگران نباش

بیشتر ببینید