2777
2789
عنوان

نوبت سزارینم هفته بعده

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست

فراموش کردم اسپری سدیم کلرایدبرای بینی نوزاد کیپ میشه و شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ برای درد بعدش 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

بعد خانوما من شنیدم بخاطر کرونا یه روز بیشتر بستری نمیکنن یعنی من رو که زدن ۷ صبح بیمارستان باشم امکان داره روز بعدش مرخص کنند؟

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برا مرخص شدنت چون بیمارستان که با لباس بیمارستان باید باشی  اگه داری ساحلی ببر بپوش چون با ...

اها خیلی ممنون عزیزجان

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

لباس نوزاد با روسری و کلاه  برای نوزاد و پوشک  یه شیشه  پستونک پوشک  سایز ۱  و پتو نوزاد دستمال مرطوب 

برای خودتون هم روسری و یه برس مو  و شورت بهداشتی و پوشک های نواری یک بسته برای همون اول که خونریزی دارید استفاده میشه  با لباس برای وقتی که مرخص میشید بپوشید کمپوت و خرما هم ببر

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
اها خیلی ممنون عزیزجان

خواهش میکنم 

البته خودم زایمان دوممه طبیعی 

ولی سزارینی ها رو دیدم که با شلوار اذیت میشدن و گریه میکردن  ساحلی میپوشیدن بخاطر همین گفتم بهتون ببرین که راحت باشین 😘 انشالله به سلامتی نینی خوشکلو و تپلت رو بغل بگیری 😍

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
خواهش میکنم  البته خودم زایمان دوممه طبیعی  ولی سزارینی ها رو دیدم که با شلوار اذیت میشد ...

خیلی ممنون ایشالله شما هم به سلامتی و خوشی برسی به روز بغل گرفتن نی نی کوچولوت