2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.مدیر محترم سایت..من ما ههاست بهتون ایمیل میزنم و پیغام میزارم.اما دریغ از یه جواب....
ماه هاست درگیر درست شدن عضویت هستم اما شما عضویت منو قبول نمیکنیدچراااااااااااا؟
خیلیا 2.3تا عضویت برا خودشون دارن با اسامیه مختلف اما منو قبول نمیکنید...من از کاربری خواهرم دارم پیام میدم.واقعا خسته شدم.باردارم و هزاران هزار سوال دارم خواهشا...لطفا....عاجزا.....
پیگیری بفرمایید
چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند میزنم تو فکر میکنی خرم؟؟ خب یبار فکر کن دارم به خریت تو لبخند میزنم.
2805
چرا میگین با موفقیت انجام شد اما ایمیل تایید نمیفرستین؟
تا کی باید منتظر بمونم؟
چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند میزنم تو فکر میکنی خرم؟؟ خب یبار فکر کن دارم به خریت تو لبخند میزنم.
سلام اقای زاهد.بچه من چندروزپیش اومد بغلم ودیگه تیکربارداری به دردم نمیخوره.یه تیکربذارین که باهاش کم کم بزرگ شدن بچه هامون روباتیکرببینیم.منتظرم.
الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام عاقا چرا نمیشه تیکر درست کرد بعد این همه انتظار اومدن نی نی حالا تیکر نمیشه درست کرد همش میگه خطا در اپلیکیشن لطفا یکی جوابه منو بدههههه
دوست جونا لطفا برا سلامتیه همه نی نی ها و نی نی من یه صلوات بفرستید
سلام منم تیکر بارداری میخوام ولی اصلا نمیدونم چجوری باید بسازم!!!
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عااشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار باشم...
2810