2777
2789

سلام دوستان پسرم دوساله رفلاکس داره کسی به بچش دومپریدون داده یا نه راضی بوده یا نه 

برا چی دکتر داده؟؟ رفلاکس یا....

چند وقت داشته ؟؟؟؟

من نصف دومپریدون بیست تجویز کرده

.......خدایا شکرت ....

سلام من ذقلو دارم که چن روز دیگه سه ساله میشن تقریبا از یک سالگی بهشون دادم ولی نمی دونم چرا بازم بالا مزارن همیشه سر غذا خوردن اوق می زنن دوسه ماهیه زنگ زدم دکتر مقدادی گفت دمپریدونو قطع کن وبه جاش نیم ساعت قبل نهار وشام بهش یک چهارم باکلو فن بده تاثیرش خوب بوده ولی نمی دونم چرا کامل درمان نمیشن 😔😔😔

سلام من ذقلو دارم که چن روز دیگه سه ساله میشن تقریبا از یک سالگی بهشون دادم ولی نمی دونم چرا بازم با ...

ممنون که جواب دادین پسر من ترش می‌کنه عوق نمیزنه نمی‌دونم چرا دومپریدون داد

منم فردا می‌خوام به دکتر مقدادی زنگ بزنم من نکسیوم باید بدم

.......خدایا شکرت ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خانوما که بچه تون رفلاکس داشته تو بارداری هم خودتون رفلاکس داشتین م یا مثلا حالت تهوع شدید؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
خدا شفاش بده عزیزم شمام از طریق پزشک رسا تماس می گیرید ؟

ببخشید رفتم بخابونمش نشد جواب بدم اره من پارسال نکسیوم و زانتاک داد متاسفانه ندادمش با پرهیز خوبش کردم دوباره برگشت

.......خدایا شکرت ....
2804
خانوما که بچه تون رفلاکس داشته تو بارداری هم خودتون رفلاکس داشتین م یا مثلا حالت تهوع شدید؟؟

من اره اوایل بارداری صبا تهوع داشتم ...رفلاکس هم چون استراحت مطلق بودم همش خوابیده غذا می‌خوردم اره  البته ربطی نداره حالیم اینقدر تهوع داشت دوقلو ماشاالله رفلاکس نداشتن

من خودمم الان رفلاکس دارم غذایی میخورم می‌دونم ترش می‌کنهالبته پسر من خیلی اب میخوره وسط میوه غذا ترکم نمیکنه

.......خدایا شکرت ....
ببخشید رفتم بخابونمش نشد جواب بدم اره من پارسال نکسیوم و زانتاک داد متاسفانه ندادمش با پرهیز خوبش کر ...

خواهش می کنم چه چیزایی پرهیز کردید گه رفلاکسش خوب شو من هیچ پرهیزی نمی کنم براشون  ببخشید رو فلاکس اشتهاوقدووزنش هم تاثیر گذاشته ؟

شما از اول دکترتون دکتر مقدادی بود بچه ها شما ترش میکنن من میاره توی گلو قورت میده ولی صورتشو جمع نم ...

والا من شهرستانم  دکترشونم فوق تخصص گوارش کودکان به خاطر کرونا یه سال نبردم زنگ زدم دکتر مقدادی اره اینام یه چیزی میاد تو گلو شون فک کنم اسید باشه اینام به شدت عطش دارن که دکتر مقدادی براش شربت گاویکسیون گفت بده که متاسفانه شهرستان نداره 

خواهش می کنم چه چیزایی پرهیز کردید گه رفلاکسش خوب شو من هیچ پرهیزی نمی کنم براشون  ببخشید رو فل ...

اینایی یادمه می‌نویسم چند روز پیش دکتر شهرمون گفت با دوتا انلاین ویزیت شدم 

شکلات مخصوصا کاکایویی کلن کاکایو...ترشیجات هر چیز ترش انار پرتقال نارنگی ..رب گوجه خام..حبوبات کم..مغزها کم...ادویه.. فلفل .لبنیات گاوی ...لیمو ترش از این چیزا بازم یادم بیاد نوشتم الان بیدار شدم سوالا درس یکی از اشنا ها رو جواب دجبدم بعدن دفترم نیگا میکنم چیزی بود می‌فرستم شیرینی جانم زیاد نباید داد

.......خدایا شکرت ....
2805
والا من شهرستانم  دکترشونم فوق تخصص گوارش کودکان به خاطر کرونا یه سال نبردم زنگ زدم دکتر مقدادی ...

وای پس پسر منم برا همین هی اب میخوره امروز ببینم چقدر اب میخوره زنگ زدم بهش بگم چند سی سی میخوره مرسی گفتی

.......خدایا شکرت ....
اینایی یادمه می‌نویسم چند روز پیش دکتر شهرمون گفت با دوتا انلاین ویزیت شدم  شکلات مخصوصا ...

ممنون یعنی شما چه میوه ای می دید لیمو شیرینم نمیشه داد بعد ببخشید حبوبات مغزها کلا حذف بشه لبنیات کلا بعد کره چطور اخه چی بخورن نکنه بستنی هم خوب نیست  پس کلسیمشون چطور تامین بشه 

2801