2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو مرسیییییی اینو کشش بده صداتم نازک کن 😂 

شوخی بود 

من خودم اهل کلاس اینا نیستم بخوام تشکر کنم از ته قلبم میکنم مثلا میگمم مرسی که اینهمه زحمت کشیدین تو این شرایط سخت یه کادو هم میدم تموم میشه میره مزگم قابل نداره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
لطفا مثل خودت حرف بزن  من خیلی از اونایی که ادای باکلاسارو در میارن بدم میاد  باکلاسی با ...

مو قرمزی به نظر من ربطی نداره اینکه باکلاس صحبت کردن در ذات انسان باشه چون من خودم به شخصه کوچکتر که بودم اصلا مادرم بهم آموزش نمی داد اما الان واقعا خودم تلاش کردم کلمه های زیبایی رو در گفتار خودم ب کار ببرم اصلا ربطی نداره ب اینکه در ذات باشه البته اگر کسی خودش بخواد محترمانه و باکلاس صحبت کردن رو فرا بگیره اون موضوعش فرق میکنه  

بامزه ها ایشون جدی راهنمایی خاااس  زیاد چیز عجیبی نمیخاد بگی  همنقد بگو خیلی ممنون بابت ...

حالا اسی خودش چیزی نمیگه عزیزم شما اروم باش 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

معلم خوب پسرم :

شما روشنایی بخش تاریکی جان هستید و ظلمت اندیشه را نور می‌بخشید. چگونه سپاس گویم مهربانی و لطف شما را که سرشار از عشق و یقین است. چگونه سپاس گویم تأثیر علم‌آموزی شما را که چراغ روشن هدایت را بر کلبهٔ محقر وجودم فروزان ساخته است.

آری در مقابل این همه عظمت و شکوه، نه توان سپاس است و نه کلام وصف. راز و رمز پویای علم و کشف معانی بدیع و تجلی جلوه‌های شهودی معرفت کیمیایی است که آسمان علم به برکت سیما و سیرهٔ نورانی نبی مکرم صلی الله علیه و آله و سلم، انسان دربند خاک را به معراج حضور می‌خواند؛ و چه خرم علمی که از چشمهٔ معارف سیراب شود و چه زیبا دانشی که قبای پرنیانش به عطر و بوی گلستان محمدی معطر شود و چه معماری باشکوهی باشد بنایی که سنگ هویت و فرهنگ آن ریشه در مدینه‌ النبی بیابد؛ و امروز کاخ آباد علم به سروش معنوی و مفهوم پیام او بیش از پیش محتاج راهنمایانی است که علاوه بر حفظ آبادانی آن در راه اعتلای آن به فرزندان خویش محبت نمایند. از شما ممنونم که باعث پیشرفت پسر هستید

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بنویس،،،،سرکار خانوم,,,,بابت لطف و زحمات بی شائبه ی در خصوص پسرم،،،کمال تشکر و قدردانی را از شما دارم،،

یا تشکر اینجانب رو در قبال زحمات و لطف بی شائبه در قبال پسرم را پذیرا باشید،،،ممنون از شما

درپایانم بنویس خسته نباشی دلاور ،،،خداییش آنلاین درس دادن کاره سختیه😁