2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه در تهرانپارس

| مشاهده متن کامل بحث + 27789 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سایت هاشون رو بیشتر دیدم و محیط کلاس و حیاط رو از عکس هاش دیدم .. منتها مادرهایی رو میشناسم که بچه هاشون الا و رسا میرن خیلی راضی بودن اتفاقا در مورد رسا همشون به اردوهای زیادش هم اشاره کردن
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
سلام . چه جالب الان اومدم بنویسم شما بنت الهدی رو میشناسی یا نه؟ چون مامان دوست دخترم که خودشم معلم دبستانه میخواد بچش رو اونجا بنویسه. حتمن میرم میبینم . من عادت به نی نی سایت ندارم و یادم میره بیام😁الانم بعد چندسال دوباره اومدم تاپیک زدم
این مادری که میگم بچش دوسال بنت الهدی بود بعد امسال اورده بودش خدابخش .. یعنی میگقت افتضاااااحه اینجا و اون مدرسه چقدر همه چی رو برنامه بوده ، بچه های خوبی داشته ، معلم ها و مدیر خوبی داشته .. گفت دوباره پرونده اش رو گرفتم ببرمش همونجا
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
من امروز احتمالن میرم بنت الهدی رو ببینم . بهت خبر می دم. به من یکم دور میشه ولی من چه دین و دانش و چه بنت الهدی به هرحال باید سرویس بگیرم . دیدم میام بهت میگم . راستی اگه ت ل گ ر ا م داری میخوای اونجا باهم در ارتباط باشیم؟
2810