سه سالو نیمه ازدواج کردم ۲۱سالمه از اون اوایل ب شوهرم شک داشتم چند باری دستش برام رو شد ولی انکار میکرد
...منم بچه و ساده سه ماهم بود باردار بودم فهمیدم از همون اول بارداری یا قبل ترش خیانت میکرده بهم از طریق مجازی دخترا حتی میدونستن وقتی میره ماموریت کاری کجا میره و.... عکسشو میذاشته پروفایلش و.... بمن اجازه نمیداد یه عکس بزارم همیشه باید با چادر و حجاب وو..... باشم حتی اون اوایل میگفت تو خونه هم مهمون میاد چادر رنگی بپوش همیشه جوراب بپوش و...
وقتی سری آخر فهمیدم بهش گفتم انکار کرد سریع رفت ب دخترا پیام داد ک اونیکی اکانتمو پاک کنین دست کسی افتاده ....آخه با اکانت من اینا نصب کرده بود و من فهیده بودم و.... قهر کردم با خانوادم در میون گذاشتم .....در نهایت الان سر خونه زندگی خودمم من همیشه دلم میخاست دوتا بچه یه پسر یه دختر داشته باشم ولی وقتی اوضاع شوهرمو دیدم پشیمون شدم چیکار کنم آخه ..... بنظرتون بعدا پشیمون نمیشم از اینکه بچه دیگه نیاوردم
شوهرم قبلا غیر مستقیم میگفت فلانی زنش حاملس رفته با اجازه زنش ...یکیو صیغه کرد ...میدونم ک شوهرمم اگه زود مچشو نمیگرفتم یکیو الان صیغه میکرد ...میشناسمش ....شرایط طلاقم اصلا ندارم چکنم تورخدا....اصلا خانوادم نمیزارن طلاق بگیرم پشتوانه مالی هم ندارم ترم آخر کارشناسی ام افسردگی گرفتم فقط خدا میدونه چ حالیم از ۱۷سالگی خودمو انداختم تو زندگی و پشیمون ترینم