2777
2789
عنوان

هفته دهم بارداری

730 بازدید | 21 پست

کسی هست ده هفته باردارباشه؟؟؟؟

تایک هفته پیش یکم حالت تهوع داشتم سینم دردمیکرد

الان خیلی کم وقتی خوابم حس میکنم سینم دردمیکنه حالت تهوع ندارم

وقتی زیاد راه میرم زیردلم دردمیگیره

دوهفته پیش رفتم سونوواژینال منشی گفت بایدیکم حس ادرار داشته باشی وقتی برای معاینه رفتم مثانم پربود بعدمعاینه گفت رحمت خالیه هیچی ندیدامکانش هست بخاطر پربودن مثانه چیزی ندیده باشه؟؟؟؟

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️

سونو شکمی مثانه پر، واژینال مثانه خالی خالی

تا الان اگه چیزی بوده باید دیده میشده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اولین سونوگرافیت بوده

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو شکمی مثانه پر، واژینال مثانه خالی خالی تا الان اگه چیزی بوده باید دیده میشده

من فقط یه بار رفتم اونم مثانم پربودبه دکترگفتم انقدر بداخلاق بود اصلا اجازه نداد درست حرف بزنم سریع معاینه کرد گفت چیزی دیده نمیشه پوچه

من فقط یه بار رفتم اونم مثانم پربودبه دکترگفتم انقدر بداخلاق بود اصلا اجازه نداد درست حرف بزنم سریع ...

من بارداری پوچ داشتم ساک خالی دیده شد

یه جا دیگه دوباره برو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من بارداری پوچ داشتم ساک خالی دیده شد یه جا دیگه دوباره برو

علائمی داره

من وقتی مثانم پره حس میکنم چیزی توشکمم اینوراونور میره

اره فقط یکباررفتم گفت دوهفته دیگه بیاکه هنوزنرفتم

اگه واقعا ده هفنه باشی باید یه چیزایی نشون بده اگه با قطعیت گفته متاسفانه شاید دفع شده 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
اگه واقعا ده هفنه باشی باید یه چیزایی نشون بده اگه با قطعیت گفته متاسفانه شاید دفع شده 

به حساب پریودی هشت هفته بودم رفتم سونو

دفع بشه باید چیزی خارج بشه خونریزی داشته باشی

قراره دوباره برم چندروز دیگه استرس دارم

علائمی داره من وقتی مثانم پره حس میکنم چیزی توشکمم اینوراونور میره

نه متاسفانه

جنین باشه هم تا ۱۱ هفته تکون نمیخوره

تا ۱۸ هفته نمیفهمی حرکتش

برو حتما جای دیگه سونو

نه متاسفانه جنین باشه هم تا ۱۱ هفته تکون نمیخوره تا ۱۸ هفته نمیفهمی حرکتش برو حتما جای دیگه سونو

سونونوشته برام یک هفته دیگه بایدبرم

برام دعاکنید 

خب دیگه  اگه مثانه پر باشه واژینال نشون نمیده باید سونوی شکمی انجام میداد برو جای دیگه  ...

ممنون

انشالله که همین بوده

حتماهمین کارومیکنم برام دعاکن مامان بشم😘

2810