2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من استفاده میکنم‌ 

فینیش‌ هم‌ دارم 

والا کیفیت‌ هوم‌ کمتر از فینیش‌ نیست 

و راضی ام ‌ تو ایرانی ها عالیه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بیشتر ببینید
چند وقته هوم پلاس استفاده میکنی 

این‌ ماه‌ گرفت برام‌ 

الان‌ ۳ تا ازش مصرف‌ کردم‌ 

ببین‌ من هر روز ماشین‌ رو روشن میکنم‌ 

اصلا ظرف نمیشورم‌ ،

حتی گاهی قرص ها رو نصف میکنم‌ 

ولی فینیش‌ رو تو جا قرصی‌ میگذارم 

هوم‌‌ رو کف ماشین‌ 

بعد اینکه نمک و جلا دهنده‌ هم‌ استفاده میکنم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بیشتر ببینید
راستی گفتی اصلا ظرف نمیشوری قابلمه های روی سیاه نمیشن تو ماشین ظرفشوییت 

قابلمه‌ روی‌  فقط یه دونه استفاده میکنم‌ گاهی 

اونم‌ نه‌ نشده‌ تا حالا اگر مال تو میشه‌ به خاطر جنس‌ قرصت‌ هست

بیشتر ببینید
دقیقا منم هرروز روشن میکنم برا همین میخوام هم تمیز بشوره هم به صرفه باشه 

خوبه‌ عزیزم‌ من ناتار داشتم قبلا‌ 

زیاد راضی نبودم 

ولی فینیش‌ و هوم‌ پلاس‌‌ الان‌ استفاده میکنم راضی ام‌ 

هوم‌ رو البته‌ کف ماشین بگذار

من نصف‌ میکنمشون

بیشتر ببینید
خوبه‌ عزیزم‌ من ناتار داشتم قبلا‌  زیاد راضی نبودم  ولی فینیش‌ و هوم‌ پلاس‌‌ الان‌ استفا ...

با فینیش وهوم سیاه نمیشن روی هات ودیگه اینکه نظرت راجع به پودر به جای قرص چیه

نه عزیزم ، روی‌ من زیاد استفاده نمیکنم‌ مگر واس نیمرو که اونم‌ کلا چون تخم‌ مرغ داره ، تو ماشین نمیگذارم با آب داغ میشوره 

بو میگیره ، بدم میاد 

ولی چند باری قابلمه‌ روی گذاشتم‌ سیاه‌ نشدن، 

کلا پودر به صرفه‌ تره، 

پودر فینیش‌ دارم ، اونم‌ بد نیست ‌ ولی گاهی یه‌ مقداری از اثرات 

پودر روی‌ ظرف‌ ها میمونه‌ و بعضی هاشون‌ رو دوباره آب میکشم‌ 

ولی پودر فکر کنم‌ روی‌ رو سیاه‌ کنه

بیشتر ببینید

بنظرتون هوم پلاس درحد کلارو هست؟

من قابلمه روحی رو میذارم تو ماشین واقعا با این قرص سیاه نمیشه ؟ شما خودتون گذاشتین سیاه نشد؟

میبخشید قرص هوم پلاس باید روکش پلاستیکیش باز کنیم بزاریم کف ماشین؟

من نظرات کاربران که خوندم گفتن باید روکش باز بشه یه نفر همینجوری با روکش گذاشته بود وقتی بعد شستشو درماشین بازکرده بود همونجوری کف ماشین سالم افتاده بود حتما بازش کن گلم