2777
2789
هر روز زیبا و دوس داشتنی بودن همسرمون رو بهش یاداوری کنیم
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خانوادش اهمیت بدیم...
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
شما رویای یک زن نمیشید مگر اینکه بجا حرف بزنید فقط وقتی دوستش دارید بگید ک دوستش دارید فقط وقتی دلتنگیشید این حرفو بزنید حرمت کلمه هارو نکه دارید بخاطر مشکلات روانی ،اعتبار واژه ها رو به گند نکشید (البته نه صرفا اقایون،هر انسانی باید اینو رعایت کنه)
خدایا تورا به آبروی فاطمه زهرا(س) همه ی مارو عاقبت بخیر بفرما http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1419405
مردی که به همسررش اهمیت بده باتموم وجود... این بهترین مرد هس
اگه خانومتون میگه از فلان چیز خوشم.میاد سعی کنین برای خوشحالیش براش فراهم کنین. این صرفا یه هدیه گرونقیمت نباید باشه. من یبار اتفاقی یه اهنگی شنیدم و گفتم, ازش خوشم.میاد. بعد چندوقت نامزدم یه سی دی اهنگ بهم داد و فهمیدم اون اهنگ هم توش هست .از ته دل لذت بردم از اینکه انقدر به خودم و چیزایی دوس دارم که اهمیت میده. این یه مثال بود صرفا. همین چیزا هرچند کوچیک ارزش واقعیشون اون اهمیت دادنه س...
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق... تو برمیگردی من به این ایمان دارم...
2810