2777
2789
تو این کلوب قراره دلتو از همه غصه ها که باعثش فامیل شوهر خالی کنی تا بتونی راحت به نی نیت برسی
اینجوری شروع کنیم.........
بدترین خصلت ادمای زیر چیه؟؟؟؟
1 پدر شوهر
2 مادر شوهر
3 خواهرشوهر
4 جاری

www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24006&ChatDate=30-6-1392
مردها معمولا حوصله ناراحتی و غم و گریه همسرشونو اونم در جهت مشکل و ناراحتی خانواده همسرشون ندارن
شاید خیلی افسرده بودی و باعث ازردگیش شدی عزیزم

رو ح مادرت و پدرت شاد
ولی مردها زن شاد و سرزنده می خوان و رحم ندارن البته نه همشون اکثرشون...
مرگ حقه و تلخه کاش میشد خونتونو عوض کنی روحیه اتو بالا ببر...
ظاهرتو حفظ کن حالا که همدردی نمیکنه کم نیار قوی باش و برای ارامش خودت و روح مادر عزیزت دعا کن و لی تو خونه زانوی غم بغل نگیر بقیه هم حق زندگی دارن همسر و مادر قوی و با روحیه میخوان....
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی دلت از زنانگی میگیرد...

میخواهی کودکی باشی دختر بچه ای که به هر بهانه ای به اغوشی پناه میبرد و اسوده اشک میریزد...

زن که باشی باید بغضهای زیادی را بیصدا دفن کنی...

دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
خدا رحمتشون کنه متاثر شدم،،،منم از اون ادمام که همیشه از مرگ عزیزانم میترسم و زیاد گریه میکنم واز خدا میخام هیچ پدر مادری رو زود از بچه هاش نگیره و هیچ بچه ای رو از پدر ومادرش،،،اما همسر باید به معنای واقعی واسه زنش همسری کنه اونم وقتی تو توی این شرایط روحی هستی واقعا بعضی مردا درک و فهمشون پاییینه
خداوند رحمتشون کنه عزیزم واسشون خیلی خیرات کن تا میتونی سر مزارشون برو واسشون قرآن ودعا بخون به ی سال نکشیده ی آرامشی تو دلت میاد که شاید فک کنی فراموششون کردی ولی نه این فراموشی نیست تو به این باور رسیدی پدر ومادر قله قاف هم برن بازهم با بچه هاشون هستن درسته نیستن ولی ازهر زنده ای زنده ترن
و حضورشون تو زندگیت پررنگ میشه
ی عدد هلو هستم بدون کرک [smiley]s/sm79.gif[/smiley]
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم خدا رفتگان همه رو بیامرزه بچه ها من حاضرم برای امواتتون قرآن و نماز بخونم اگه مایل بودید بهم سر بزنید تاپیکم توی امضام هست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=825615&PageNumber=1