2777
2789

من شوهرم چهارماه خورد البته کنارش شیرموز خرما گردو

ویتامین ای

زینک پلاس واقعا تاثیر داشت خدا رو شکر الان من پنج ماهمه

چون قبلش من دوتا سقط تو قبل سه ماهه داشتم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شوهرم چهارماه خورد البته کنارش شیرموز خرما گردو ویتامین ای زینک پلاس واقعا تاثیر داشت خدا رو شک ...

خب خداروشکر عزیزم کیا میخورد شبا چ مقدار؟با اب ک قاطی نمیکردین؟الان ک در حال اقدامم میشه بخوره شوهرم شبا تاثیر داره؟

خب خداروشکر عزیزم کیا میخورد شبا چ مقدار؟با اب ک قاطی نمیکردین؟الان ک در حال اقدامم میشه بخوره شوهرم ...

گیاهش بود من تو لیوان میریختم و یه ده دقیقه سر لیوان میذاشتم تا دم بکشه

خوبه بخوره ولی دراصل چهار ماه قبل باید خورد

اها منم حالا شروع کنم بدم ببخشید ویتامین خارجی یا ایرانی میدادین دیگه زینک ک میخورد فولیک اسیدم میخو ...

ایرانی میدادم

اسید فولیکو خودم میخوردم

ولی میگن مردام خوبه بخورن

ایرانی میدادم اسید فولیکو خودم میخوردم ولی میگن مردام خوبه بخورن

اها دعا کنید منم نی نی دار بشم سه چهار ماهه تو اقدامم البته هر بار ی چیزی میشه ک موقع تخمک گزاری پیش شوهرم نیستم خخ توکل کردم ب خودش 

اها دعا کنید منم نی نی دار بشم سه چهار ماهه تو اقدامم البته هر بار ی چیزی میشه ک موقع تخمک گزاری پیش ...

انشالله عزیزم

منم بعد دو تا سقط باهزارتا دعا خدا بهم دادش

خیلی حاملگیا سخت شده🙁