2777
2789
☹️😞

در کل اگه بخاطر ی شخص میخوای این کار رو بکنی پیشنهاد میکنم ک نکنی حماقت محض هست چون کسی ک باعث شده ب خودکشی فکر کنی ارزش ندارع بخاطرش انگشتت رو زخم کنی

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کل اگه بخاطر ی شخص میخوای این کار رو بکنی پیشنهاد میکنم ک نکنی حماقت محض هست چون کسی ک باعث شده ب ...

نه 

نمیتونم. با خانوادم بسازم اصلا من هیچ وجودی ندارم همش بحث همش دعوا و...... 

بنظرم انجام نده 

من  دستمو تیغ کشیدم‌ حالمم جند روز واقفن خراب بود 

ولی الان جاش مونده حتی نمیتونم استین لباسمو بدم بالا از خجالت

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
نه  نمیتونم. با خانوادم بسازم اصلا من هیچ وجودی ندارم همش بحث همش دعوا و......

همه ی زندگی ها الان همینجوریه من از صد جهت تحت فشار هستم

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
نمیدن باید کشاورز باشی نامه ببری بدن لامصبو

ت  عطاری ها هست

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
نه  نمیتونم. با خانوادم بسازم اصلا من هیچ وجودی ندارم همش بحث همش دعوا و......

اسی درست میشه این چیزا، هر کسی یه مشکلی داره، این راهش نیست 💙

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

عزیزم من یه روز این تصمیمو داشتم که انجام بدم همون شبی که تصمیم داشتم روزش این کارو بکنم ⁦🤦🏻‍♀️⁩ خواننده خاموش بودم خیلی اتفاقی اینجا یه متن خوندم  همون متن انگار برام تلنگر بود استغفار کردم و خیلی خوشحال شدم به خاطر این تلنگر ،مگه عمر منو شما چقدره که خودمونمم زودتر بیایم تمومش کنیم ؟اگه دوست داشتی تا متن براتوهم بزارم شاید فرجی شد ،فقط اینو بدون آدم بدون مشکل  اصلا وجود نداره

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
به حرف ایناگوش نکن خود کشی کنی هم این دنیا هم دنیاتو به باد میدی.شاید افسرده ای برو دکتر روانپزشک یا ...

نابود هه مردن من باعث خوشحالیشونم میشه چ برسه نابودی🤫

حداقلش اینه یک جا عذاب میکشم تو این دنیا هم سختی و عذاب اون دنیا هم همینه پس چ بهتر ک یک جا عذاب بکش ...

عذاب اون دنیا هزاااااااااااارااااان برابر سخت تره.. باورکن تحمل شو نداری...... ابدیه هیچکس به دادت نمیرسه.. حتی مرگ هم نیست که فقط عذابببب هیچ راه برگشت و نجاتیم  نیس.. توبه کنو به خدا پناه ببراز شر شیطان رجیم

حداقلش اینه یک جا عذاب میکشم تو این دنیا هم سختی و عذاب اون دنیا هم همینه پس چ بهتر ک یک جا عذاب بکش ...

اینجا سختی بکشیم، اون ور دیگه راحتی و آرااامشِ دائمیه .. ولی خودکشی ک کنی، برعکس میشه .. ترجیح میدی تا ابد‌عذاب بکشی یا اینکه چن سال عذاب بکشی و بعدش تموم شه و راحت شی؟ 

2810